k0nfig sporter nu merchandise for NIP.

k0nfig: "Jeg har ikke den ringeste anelse om, hvad fuck der sker"

k0nfig er videre til IEM Katowice. Stjernen tog bladet fra munden i en snak med HLTV.

I september 2022 blev k0nfig bænket hos Astralis. Han spillede en enkel kamp for Endpoint i november og en hel turnering i stavn's sted for Heroic i december.

Herefter skulle han have spillet BLAST Premier Spring Groups 2023 for FaZe, men det blev annulleret i sidste øjeblik, hvilket betød, at es3tag fik fornøjelsen i stedet.

Nu er han kommet på kontrakt i NIP efter hampus valgte at trække stikket midt i førnævnte Spring Groups og har lige spillet sig videre til IEM Katowice.

Synes du, det lyder hektisk?

Det gør k0nfig i hvert fald, fortæller spilleren til HLTV, der tog fat i den ombejlede dansker i Katowice.

Ét ord, der beskriver hele forløbet, er hektisk - for at være helt ærlig, så lad os bruge to ord - for det var også ubehageligt.

Ikke at vide hvor du skal være, hvem du skal spille med, og så ende med næsten at komme til at spille med FaZe.

Jeg ville virkelig gerne spille med dem for at opleve deres holddynamik. Jeg vil gerne lære og blive en bedre spiller, og jeg føler, at jeg udviklede mig, da jeg spillede med Heroic, for de er et virkelig stærkt hold, og så nyder de hinandens selskab så meget, at det bygger tillid mellem dem.

k0nfig fortæller bl.a. at tilbuddet fra NIP kom kun få dage efter, at han fik at vide, at han ikke kunne spille med FaZe ved Spring Groups.

Mange træninger er det heller ikke blevet til med spillerne fra NIP forud for Katowice, hvorfor k0nfig nogle gange har lidt svært ved at følge Aleksib's plan.

Jeg har en halv 'stratbog'. De har vist mig nogle ting. Jeg har ikke den ringeste anelse om, hvad fuck der sker.

Jeg tror vi har haft omkring fire-fem timers træning i alt, så selvfølgelig kommer vi til at tabe dumme runder og jeg kender ikke de faste ting, aftaler eller callouts. Det kommer til at være fucked i noget tid, og det må vi bare acceptere.

Hele interviewet kan du se og høre i videoen herunder:

#1(Med 0 svar)
3. februar 2023 kl. 09:47
Daffestah
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Siger altid tingene lige ud :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.