mertz, som ses til højre her, har spillet sammen med blandt andre valde, stavn og blameF.

"Stor tiltro til mig"

Tillid var det vigtigste for mertz, da han skulle finde et nyt hold, og nu vil han bare gerne bevise, at man bør regne med ham i fremtiden.

mertz er tilbage i CS:GO efter et kort ophold i Valorant, og det kom nok bag på mange, at mertz besluttede sig for at joine XI Gamerpay, der spiller i POWER Ligaens 1. division.

Den 24-årige dansker har nemlig hold som North, Heroic og Copenhagen Flames på CV'et, så 1. division er et stort skridt ned i forhold til det niveau, han tidligere har spillet på.

Der var da også tilbud fra bedre hold, da mertz besluttede sig for at vende tilbage til CS:GO.

Alle ved, at man skal starte et sted, og det er også tilfældet, når man førhen har været længere oppe holdmæssigt, men så har været væk fra det competitive spil i et stykke tid. Jeg havde andre muligheder, lige da jeg kom tilbage til CS:GO, også nogle der var bedre rangeret og spillede større internationale turneringer, men på daværende tidspunkt var jeg i tvivl om, hvad jeg gerne ville med min tilbagevenden. XI var et godt match for mig, fordi de har nogle ambitioner, som de gerne vil indfri, og en stor tiltro til mig, siger mertz til Dust2.dk.

Særligt tiltroen til mertz var et vigtigt element for ham, for hvis han skal levere på det niveau, som han havde i North og Heroic, er der brug for tillid.

Tiltroen var nok det vigtigste element, da jeg skulle vælge et hold igen. Andre hold var skeptiske pga. min fortid, hvilket er forståeligt, men hvis man vil have en spiller til at give sig 100%, føler jeg også, det kræver en del tillid, og den fik jeg med det samme fra XI, hvilket har givet mig endnu mere blod på tanden for at gøre det til en succes.

Selvom mertz spiller i 1. division, har han slet ikke opgivet at spille på et rigtig højt niveau igen. Han vil sågar gerne opnå mere, end han tidligere har gjort.

Jeg ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer for mig, men jeg aspirerer efter at opnå nogen af de ting, jeg ikke fik nået, da jeg ellers i en tidlig alder kom op og spillede med de store drenge. Lige nu er det vigtigt for mig at have flere bolde i luften og få vist, at jeg er en spiller, man kan stole på i et hold-miljø, hvilket også er en af grundende til, jeg har taget IGL-ansvaret på mig i XI. Om der i fremtiden kommer et tilbud fra et hold, jeg ikke kan sige nej til, må tiden vise, men jeg vil i hvert fald gøre alt for at være klar, hvis det sker.

mertz og resten af XI Gamerpay spiller næste kamp den 7. februar klokken 18 mod Sponsorworld Esport. Holdet indtager førstepladsen med maksimumpoint efter fem kampe.

XI Gamerpay består af:

  • Danmark mertz

  • Danmark Vaegten

  • Danmark lund

  • Danmark Griller

  • Danmark anber

  • Danmark hezy (Coach)

#1(Med 0 svar)
2. februar 2023 kl. 10:37
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Så fedt han går 2-3 skridt ned for at komme op igen. Svært ikke at respektere sådan en mand.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.