k0nfig og karrigan havde teamet op til BLAST Premier Spring Groups 2023.

BLAST forklarer sig

Turneringsarrangøren BLAST fortæller deres side af sagen om k0nfig's afviste tilladelse med FaZe.

Der har været forskellige udlægninger af, hvad der egentlig skete, i sagen om k0nfig's plads som indskifter for FaZe ved BLAST Premier Spring Groups 2023.

Ifølge spillere fra FaZe, så havde organisationen fået lov af BLAST til at bruge k0nfig's færdigheder i stedet for rain, der har meldt afbud, da han venter barn.

I sidste øjeblik havde BLAST dog ombestemt sig efter kritik fra andre af de deltagende organisationer.

Nu melder BLAST sig på banen og kommer selv med en udtalelse om det forvirrende forløb, og det stemmer ikke helt overens med den historien, som den har lydt indtil nu.

Ifølge BLAST havde FaZe nemlig på intet tidspunkt fået lov til at bruge k0nfig. Til gengæld har kommunikationen fra BLAST til organisationerne ikke været klar nok, hvilket førte til den kaotiske situation, som udfolder sig i øjeblikket, og her uddyber BLAST og siger, at det både gælder deadlinen for hvornår man registrerer sit holdkort samt selve anmodningen om at bruge k0nfig.

FaZe og BLAST er kommet frem til at lade FaZe gøre brug af es3tag, selvom han stadig er på kontrakt hos NIP. Det betyder dog, at hvis FaZe og NIP på et tidspunkt mødes i turneringen, så kan es3tag ikke få lov at spille netop den kamp og må derfor gøre brug af en anden spiller.

FaZe har samtidig fået lov til at have Eddie Han med som coach i stedet for RobbaN. Eddie Han er normalt sportsdirektør for FaZe Clan.

Læs BLAST's udtalelse her:

#1(Med 0 svar)
20. januar 2023 kl. 16:02
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det klarede Blast ikke særlig flot

Mvh
zales
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.