CS2 ER LANDET
LIVE
Speedy ser frem mod til at starte sæsonen op.

"Ligaen er tættere end nogensinde før"

Sidste sæson overraskede Flames Ascent, og det sigter de efter at gøre igen.

Til de flestes overraskelse spillede Flames Ascent sig hele vejen i semifinalerne i sæson af POWER Ligaen, mens mange i stedet havde forudset dem kæmpe om overlevelse.

For at gøre det endnu bedre i denne sæson samt bevise det ikke var en engangssituation, bliver der spillet på livet løs i Flames-lejren.

Vi spiller for at forbedre os hver dag. Sidste sæson havde de fleste spået os til direkte nedrykning. Kan vi ende ud med en placering, der minder om sidste sæson og fortsætter vores udvikling, så vil vi være meget tilfredse med det. Vi har været gode til at bruge de ressourcer, som Flames stiller til rådighed, og det kommer også til syne i den næste sæson, udtaler Speedy til Dust2.dk.

På mandag skydes sæsonen i gang for Flames Ascents vedkommende, når Astralis Talent, Prosapia og CEPTER BITSKINS venter på menuen.

For Speedy og kompagni ville det være skuffende at slutte dagen med nul point på kontoen, selvom man blandt andet møder en af favoritterne i form af Astralis Talent.

Jeg regner meget kraftigt med, at vi ikke har nul point på kontoen, når mandag aften er overstået. Når det så er sagt, så har Astralis Talent set rigtige stærke ud i nyere tid, og de har fået en MistR tilbage, som har fået nyttig erfaring fra deres førstehold, indrømmer Speedy overfor Dust2.dk.

Selvom Astralis Talent på papiret ser farlige ud, er det Tricked, som den 20-årige rifler forudsiger som værende favoritter til at vinde det hele.

Det er dog svært at placere folk i den anden ende af ligaen, da Speedy mener, at niveauet i ligaen er tættere end nogensinde før.

Jeg ser Tricked som favoritter, da Masonic har mistet to spillere. Hvem der kommer til at ligge til nedrykning er svært at spå, da niveauet i ligaen er tættere end nogensinde før.

I sidste sæson var Flames Ascent en af de eneste hold, der hyppigt spillede Dust2. Til trods for at mappet er ude af mappoolen, understreger Speedy, at det ikke kommer til at svække dem.

Se med på Dust2tv på mandag, når POWER Ligaen atter engang står for skud.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.