Det var ikke et svært for sjuush at vælge Heroic over Astralis.

"Det var ret nemt for mig at vælge Heroic"

Heroic-spilleren var i aldrig i tvivl om, hvor han ville spille i 2023.

Torsdag middag sættes BLAST Premier Spring Groups 2023 i gang, og i den forbindelse har HLTV.org haft en snak med nogle af spillerne, der skal i aktion.

En af spillerne, som var i den varme stol, var sjuush, der satte ord på, hvorfor han valgte at fortsætte karrieren i Heroic.

Mod slutningen af 2023 var en lille håndfuld af spillere blevet sat i forbindelse med et skifte til Astralis, og en af de spillere var sjuush fra Heroic.

I sidste ende blev skiftet aldrig til noget, da Astralis i stedet valgte med at hive Buzz fra MASONIC ind i varmen, mens Staehr forblev i Sprout.

Ifølge sjuush var der dog aldrig tvivl om, hvor han ville fortsætte karrieren, da han blev spurgt ind til sin beslutning om at blive i Heroic.

Det var et ret nemt valg for mig at vælge Heroic, men jeg tror mere, at det handlede om at se mig omkring og se hvilke muligheder, jeg havde, udtalte sjuush til HLTV.org.

Torsdag klokken 15:00 åbner Heroic ballet til BLAST Premier Spring Groups 2023, hvor han og resten af holdet møder Evil Geniuses.

#1(Med 0 svar)
18. januar 2023 kl. 22:11
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hjælper nok også lidt i en forhandling når man kender sin værdi.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.