Søger du hold til næste sæson?
04D : 20T : 14M : 28S
mertz ses her i midten af XI-holdet (Foto: XI Esport)

3 bejlere til topholdene

Dust2.dk tager i denne artikel et kig på tre spillere, som formentligt har en fremtid i POWER Ligaen foran sig.

POWER Ligaens divisioner er fyldt med unge, sultne spillere, som drømmer om en plads i den øverste division og en fremtid som professionel Counter-Strike-spiller.

Dust2.dk har derfor taget et kig på nogle af de spillere, som ikke i øjeblikket spiller i POWER Ligaen, men som helt sikkert har potentialet til at nå derop i fremtiden.

Endda allerede fra næste sæson.

mertz - XI Gamerpay (1. division) - 24 år

Den første spiller på listen er selvfølgelig mertz, der er det absolut største navn uden for POWER Ligaen.

Det vakte stor opsigt, da den tidligere North- og Heroic-AWP'er tidligere på måneden blev præsenteret som en del af XI Esports satsning i 1. division, men den tidligere verdensstjerne har altså taget et skridt ned for at genrejse sig.

Selvtilliden er da heller ikke til at tage fejl af hos mertz, som for nylig satte sit hår på højkant, hvis ikke XI Gamerpay rykker op i POWER Ligaen.

Med det niveau, vi tidligere har set fra mertz, er han en oplagt spiller for topholdene i POWER Ligaen, hvis han kan genfinde bare noget af det niveau.

Sukker - Brøndby Esport (1. division) - 14 år

Den næste spiller på listen er hele ti år yngre end mertz og har derfor hele sin karriere foran sig.

Det er den blot 14-årige Sukker, som dog ikke er noget ukendt navn på scenen, da han allerede har været på manges radar i løbet af de sidste par sæsoner.

Det 14-årige stortalent har nemlig flere sæsoner i 1. division under bæltet allerede på trods af sin meget unge alder.

I november fik Sukker også lov til at få en oplevelse, man kun får en gang i livet. Her blev han nemlig inviteret på scenen til at spille en showmatch inden BLAST Premier Fall Finals, hvor han var på hold med dupreeh, Kjaerbye, es3tag og gade, hvorfor han altså også allerede har skiftet bekendtskab med flere af Danmarks helt store stjerner.

Sukkers talent er ikke til at tage fejl af, men nu handler det om at tage næste skridt for den unge spiller, og de store hold i POWER Ligaen må holde godt øje med Sukker, der er lillebror til Chr1zN, som spiller i MOUZ NXT.

Sukker ses her til højre i billedet (Foto: Brøndby Esport)

ANSG1 - Exzentriq United (1. division) - 15 år

Den tredje og sidste spiller på listen er en, som allerede har POWER Liga-erfaring, men som ikke har været at finde i den øverste division i den seneste sæson.

Det er selvfølgelig den blot 15-årige ANSG1, der i seneste sæson spillede for SERA, men som nu er at finde hos Exzentriq United.

Sidste sæsons tur i 1. division viste også, hvor god ANSG1 egentligt er, da han sluttede som den sjettebedste spiller i hele divisionen med en meget imponerende rating på 1,14.

Samtidig var han også blandt de klart bedste målt på ADR (den gennemsnitlige skade per runde), hvor han lå på en overordnet femteplads med en ADR på 84,92.

Skulle Exzentriq derfor ikke rykke op, må der stadig være en del POWER Liga-mandskaber, som kigger ANSG1s vej, hvis han fortsætter med at imponere og udvikle sig.

Den blot 15-årige ANSG1 kan meget vel tage næste skridt i denne sæson.

Dust2.dk kommer til at følge de tre spillere gennem denne sæson, og vi vil løbende komme med en mini POWER Ranking, hvor vi vurderer, hvem der er tættest på at blive hentet af de store hold.

#1(Med 0 svar)
17. januar 2023 kl. 12:47
rask
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Bliver spændende at følge!
#2(Med 0 svar)
17. januar 2023 kl. 20:32
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
pas på ham der sn4x.
#3(Med 0 svar)
17. januar 2023 kl. 20:42
zEden
en disgrace anber (xi) og sl1m3 (brøndby) ik er på listen 2 top 5 talenter fra herhjemme
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.