npl erstatter sdy i NAVI.

Ny mand i NAVI

Den ukrainske organisation siger farvel til sdy efter syv måneder.

NAVI rykker den 17-årige npl fra NAVI Junior op på førsteholdet som ny femtemand.

Det skriver organisationen fredag i en pressemeddelelse.

Tilføjelsen af npl markerer samtidig enden på sdys syv måneder lange standin-periode hos s1mple og co.

sdy blev hentet ind som en midlertidig erstatning for boombl4 tilbage i juni, og kort efter kunne de løfte trofæet ved BLAST Premier Spring Final. Efter majoren var det dog klart, at NAVI skulle træffe en beslutning om, hvorvidt de ville fortsætte med sdy eller gå en anden vej.

sdys sidste turnering med NAVI i denne omgang blev BLAST Premier World Final i Abu Dhabi, hvor holdet også havde npl med.

Den 17-årige spillede ét map i hver af NAVIs tre kampe ved BLAST World Final mod Heroic, Vitality og Liquid. Her opnåede han en gennemsnitlig rating på 0.67

npls officielle debut som fast femtemand hos NAVI bliver formentlig ved BLAST Premier Spring Groups sidst i januar, hvorefter NAVI vender snuden mod IEM Katowice.

Fri på markedet

I et TwitLonger skriver sdy, at han aldrig har haft en langtidskontrakt med NAVI, og at han ikke har noget buyout og derfor kan hentes kvit og frit.

Han leder derfor nu efter et nyt hjem.

Jeg havde aldrig kunne forestille mig, hvor hurtigt jeg ville lære i og udenfor spillet. Jeg har har nu en forståelse for, og et ordentligt syn på, hvordan ting skal fungere, samt de bedste måder at skabe et godt hold. Jeg er taknemmelig for alt det, vi har opnået, og jeg håber dem (NAVI, red.) alt det bedste i verden og fred til os alle.

Så nu leder jeg efter et nyt hjem, hvor jeg kan bruge det, jeg har lært, og hvor vi kan samle det hele og tage trofæer hjem!

NAVI består af:

  • npl

  • b1t

  • s1mple

  • electroNic

  • Perfecto
    --

  • B1ad3 (Coach)

#1(Med 0 svar)
30. december 2022 kl. 14:20
Lemmy
Tja fast mand er noget… Fatter ikke man beholder electronic som igl altså, han har så meget firepower som bliver spildt på igl rollen..
#2(Med 0 svar)
30. december 2022 kl. 16:30
DOMINA7HOR
Forstår det ikke. Umiddelbart er det ikke en forstærkning. sdy bragte i det mindste noget erfaring. Tror der skal mere til hvis NAVI virkelig skal op som absolut top contender igen.
#3(Med 2 svar)
30. december 2022 kl. 18:26
Famous
Fatter heller intet her. Synes sdy har været et nærmest perfekt match. Tror kun pilen kommer til at pege nedad for NaVi i 2023
#4(Med 0 svar)
31. december 2022 kl. 01:01
Lemmy
Sdy fik også bare alle lorte positionerne, ved slet ikke hvad de gør nu? Altså skal nipl spille de dårlige positioner eller hvordan vil de få det hele til at gå op
#5(Med 0 svar)
31. december 2022 kl. 01:49
skjerK
Enig. Synes ikke han var et issue. Han fik børgeroller. Deres issue er IGL-rollen... Ærgerligt, at det skal ødelægge så meget potientiale i det lineup når electroNic skal calle nu.
#6(Med 0 svar)
31. december 2022 kl. 03:57
zEden
håber ham npl får samme rolle som mistr i astralis, en midlertidlig spiller indtil man finder en der passer bedre
#7(Med 0 svar)
31. december 2022 kl. 10:34
DELUSIONAL_48kg_kid
Sdy is a Mach1ne
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.