Kristou og Astralis Talent må prøve igen til næste år. (Foto: @FrejaBorne)

"Vi kunne godt have taget kampen"

MASONIC løb med sejren for næsen af Astralis Talent. En kamp, Kristou føler, der kunne have gået begge veje.

Det blev ikke i denne sæson, Astralis Talent løfter trofæet i POWER Ligaen.

Dog sidder Kristou tilbage med den følelse, at de lige så godt kunne have vundet kampe, da mulighederne for at komme tilbage i kampen var der.

Mine umiddelbare følelser er, at vi godt kunne have taget kampen. Vi havde mange muligheder for at komme tilbage i kampen. Det, der gør det svært på det sidste map i hvert fald, er, at vi kommer utrolig langt bagud. Og det er bare superærgerligt, at vi ikke får nogen god start på det map. De er særligt bare et godt hold. De er bare det bedre hold.

Hvis man så med i løbet af kampen, ville man lægge mærke til, at Kristou og nogle af de andre spillere udviste frustrationer.

For den tidligere North-AWP'er var det frustration over sin egen præstation på især andet og tredje map. Kristou sluttede opgøret med en rating på 1,20.

Det er kampens hede, hvor jeg bare er lidt frustreret på mig selv, fordi jeg føler, jeg kunne have gjort noget mere og manglede en masse impact på i hvert fald andet og tredje map.

Ligesom mange andre hold holder Astralis Talent juleferie nu, og så må tiden vise, hvad der skal ske for Kristou og kompagni.

Nu har vi ferie og skal forhåbentligt hjem og have nogle gaver her til jul. Så må vi se, hvad der sker efter pausen. Vi starter op på en ny sæson, og så må tiden vise, hvad der sker.

Den erfarne AWP'er slutter af med at understrege, at næste sæson bliver deres.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.