XI ESPORT har annonceret et kvindehold, og hos spillerne er ambitionerne store.

Store ambitioner hos nyt kvindehold

Armbevægelserne er store hos XI FE GamerPay.

Målet er at konkurrere med de bedste kvindehold på scenen.

Sådan lyder det fra de nye spillere hos XI FE GamerPay, der er organisationens nye satsning.

XI Esport, som også har et hold i 1. division, annoncerede nemlig lørdag et kvindehold, og ambitionerne her er altså store.

Vores kortsigtede mål for 2023 er at skabe en god relation mellem spillerne og ellers bare deltage i så mange kvindeturneringer som overhovedet muligt, så vi kan fortsætte vores udvikling og forbedre os som hold, men også individuelt.

Kigger man mere langsigtet er vores mål for 2023, at vi skal komme op og spille på niveau med de bedste kvindehold på scenen, fortæller Rikzh og Dew1 til Dust2.dk.

Holdet får allerede mulighed for at gøre et forsøg, når de deltager i de åbne kvalifikationer til ESL Impact Katowice med hold som Astralis fe, Flames Shieldmaidens og mange flere flere deltagerlisten.

Vil støtte kvindescenen

Hos XI Esport er det dog ikke kun ambitionerne om at nå toppen, som ligger til grund for valget af at gå ind i kvindescenen.

Organisationens sportsdirektør fortæller nemlig til Dust2.dk, at XI Esport gerne vil være med til at understøtte kvindescenen som helhed, og at det er derfor, de har valgt at hente et kvindehold.

Esport som helhed har altid været udbredt for mændene, hvor der her i nyere tid er begyndt at komme en større interesse for kvindescenen også. Vi ser blandt andet flere større events og turneringer, som understøtter kvindescenen, og det skal vi hos XI ESPORT også være med til at understøtte.

Valger er faldet på netop disse profiler, da de er dedikerede, målrettede og professionelle. Én ting er der deres tilgang til sporten, og en anden er den måde, de er på over for hinanden. Alle på holdet har det rigtigt godt med hinanden personligt, og vi tror på, at det er en af de vigtigste faktorer af at være på et hold, fortæller XI Esports sportsdirektør Frix.

XI FE GamerPay består af:

  • Danmark hanzi

  • Danmark Dew1

  • Danmark Issagoodday

  • Danmark maliTy

  • Danmark Rikzh

  • Danmark TyRaNT (Coach)

#1(Med 1 svar)
10. december 2022 kl. 23:19
N4jZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Dejligt at flere organisationer kommer på banen! Det er så fedt!
#2(Med 0 svar)
11. december 2022 kl. 09:27
Unlucky-Luke
helt sikkert. God stil
#3(Med 0 svar)
11. december 2022 kl. 19:18
Fr3nzy
Brandvarmt hold. Tyrant bist einen guten Coach... :D <3
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.