Foto: Eugene Zhyvchik / Unsplash

Ikke købt julegaver endnu? Her er 10 gaver til gameren

Hvis du mangler at købe julegave til en eller flere gamere, har vi samlet 10 produkter, som gameren vil blive glad for.

Denne artikel indeholder links, som Dust2.dk modtager penge for, hvis du klikker på. Dust2.dk får dog ingen penge for selve artiklen og har selv udvalgt produkterne samt taget initiativ til og skrevet artiklen.

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og for mange af os er en del af gaverne endnu ikke helt på plads, men det skal de til at komme.

Hvis du også er en af dem, der endnu ikke har købt alle dine julegaver, og du skal købe til enten en eller flere gamere, er her 10 bud på gaver, som gameren bliver glad for.

Der er både gaver, som fokuserer på CS:GO gameren, da vi blandt andet har fundet noget rigtig godt udstyr og hardware frem, hvis man primært spiller CS:GO, mens der også er gaver, som henvender sig til personen, som også kan lide noget andet end kun CS:GO.

Du finder derfor blandt andet Logitech G Pro Superlight musen, som er blevet meget populær blandt de bedste CS:GO-spillere i verden, mens 240 hz gamingskærmen ZOWIE XL2546 også er på listen.

Derudover har vi selvfølgelig sørget for et par bluelight briller, så øjnene kan blive beskyttet.

Ydermere har vi også smidt en drone til begyndere i julegaveideerne, så man kan teste, om ens skills i den digitale verden også gælder i virkeligheden.

Er du træt af, at din gode kammerat eller bror ikke skyder tilstrækkeligt nok headshots i CS:GO? Så er Logitech G Pro X Superlight den perfekte julegave. Ved at købe netop denne mus, slipper man for bøvlet ved en knudret ledning og kan spare penge på en mouse bungee, da musen er trådløs og derfor sikrer frie bevægelsesmuligheder. Ikke nok med det er musen også blandt de professionelle CS:GO spilleres favorit.

Logitech G Pro X Superlight fås i fire forskellige farver; hvid, sort, pink og rød. Musen har en længde på 125 mm, en højde på 40 mm og bredde på 63 mm. Derudover vejer musen intet mindre end 63 g, og man skal derfor ikke bruge mange kræfter for at flicke over på modstanderne.

Mangler du et nyt tastatur til at hjælpe dig på vej i dine computerspil? Logitech G Pro Mechanical Gaming GX Blue Clicky (Nordic) er et tastatur af høj kvalitet til en god pris. Specifikt lavet til at game er der ingen numpad for at skabe mere plads til musen og mere rum, hvis pladsen kniber til LAN.

Tastaturet har belysning i flere forskellige farver og mønstrer. Og med en bredde på blot 361 mm er der masser af plads til det på skrivebordet, når der skal spilles alt fra League of Legends til Counter-Strike, hvilket gør det til en rigtig god julegave, som enhver gamer vil blive glad for.

Har din holdkammerat problemer med at høre sine modstandere i spillet? Hvis det er tilfældet, er HyperX Cloud II den oplagte julegave. Gaming headsettet sidder godt over øret med sit over-ear-design, og er desuden et af de mest brugte headset blandt de professionelle CS:GO-spillere.

Headsettet fås i enten grå eller rød, og der medfølger et kabel, der gør det utroligt let og simpelt at benytte. HyperX Cloud II har en indbygget mikrofon til stemmechat og et let og intuitivt design. Samtidig har headsettet passiv støjreducering til at passe på ens øre.

Hvis din nuværende musemåtte driller, er for beskidt eller for gammel, bør du overveje at ønske dig en SteelSeries QcK+ i julegave. Musemåtten er produceret til at kunne blive vasket op til flere gange, så man altid kan sikre sig et godt udgangspunkt for at lave headshots i Counter-Strike.

SteelSeries QcK+ har en dybde på 40 cm og en bredde på 45 cm, så man har masser af plads på til at bevæge musen rundt, og man kan derfor meget passende gå ned til en lavere sens, som mange af de professionelle CS:GO spillere benytter.

Har du problemer med at se dine modstandere i Counter-Strike? Så bør du i den grad overveje at skifte din nuværende skærm ud med en Benq Zowie XL2546K. Skærmen er intet mindre end 24,5”, hvilket gør det en del lettere at se sine modstanderes hoveder og lave headshots. Samtidig har skærmen en opdateringshastighed på 240 hz, hvorfor alt indhold, der vises på skærmen, er i højeste kvalitet, uanset om det er spil eller film.

Denne skærm har også en speciel plads blandt nogle af verdens bedste CS:GO spillere, da verdensstjerner som ZywOo og s1mple benytter sig af selvsamme skærm. Der findes nærmest ikke en professionel spiller, som ikke bruger denne gaming skærm.

Sidder du ikke komfortabelt, når du spiller League of Legends eller Counter-Strike? Det kan du ændre ved at anskaffe dig en Cougar Armor Pro Gaming Stol i julegave. Stolen har justerbare ryg- og armlæne, hvorfor du altid har mulighed for at justere stolen til dit behov og dermed give dig selv det bedste udgangspunkt for headshots og vinde en masse kampe.

Stolen fås i sort og orange og er lavet af læder, så du sidder helt optimalt for at yde den bedste præstation foran computeren.

Vil du gerne være den næste Pimp, NaToSaphiX eller en helt tredje streamer? Du kan bane vejen ved at ønske dig en Røde NT-USB i julegave. Mikrofonen passer perfekt til, når du spiller med vennerne, eller hvis du skal underholde. Der medfølger et stativ til at sætte mikrofonen op på skrivebordet eller andetsteds, og det er således en god gave til gameren, der vil sikre, at holdkammeraterne lytter til en behagelig stemme.

Hvis du skyder headstots dagen lang i Counter-Strike og gerne vil hvile dine øjne samtidig, er Gunnar ATT-00101 lige noget for dig. Til en god pris kan du få bluelight briller, der beskytter øjnene og holder energiniveauet i top.

Det er en julegave, der ikke bare kan bruges foran computerskærmen, men også som læsebriller, når du læser noget på en skærm. Vigtigheden af at beskytte øjnene mod bluelight eller blå lys, som det også kaldes på dansk, har fået mere fokus de senere år, og mange timer foran computeren betyder, at gamere er ekstra udsat, hvorfor dette er en rigtig god gave.

Gamer brillerne er samtidig i en billig prisklasse, hvor alle kan være med. Så kan du altid opgradere til designerbriller senere, men til en start er Gunnar ATT-00101 et rigtig godt valg som gamer og bluelight briller.

Mangler du en gakket og sjov julegave, der får dig udenfor i den friske luft? Så kunne Ryze Tello lige været noget for dig. Dronen får dig udenfor og giver dig et spændende perspektiv fra nye og tidligere usete vinkler og perspektiver.

Hvis du har spillet Danger Zone i CS:GO, kan du med Ryze Tello også prøve at give det et skud i virkeligheden ved at lave dine egne regler og skabe dit eget spil. Det er en oplagt gave til gameren, som gerne vil prøve kræfter med sine digitale skills i virkeligheden, og så kommer der en masse sjov ud af det.

Skal du bruge et alternativ for en dyr computer, kan du med lethed kigge mod Sony Playstation 5, der er den mest populære konsol blandt alle aldre. Det er en oplagt julegave, hvis du ønsker at tilbringe tid sammen med venner og konkurrere i spil som FIFA, Rocket League og Call of Duty.

Foruden at spare et par tusinde kroner ved at vælge en Sony Playstaion 5 fremfor en computer, sparer du også penge på tastatur, mus og musemåtte. Mange gamere har også både en PlayStation 5 og en computer, så der kan varieres mellem spillene.

#1(Med 11 svar)
7. december 2022 kl. 14:42
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Kvæler mit Adblock denne artikel?
#2(Med 0 svar)
7. december 2022 kl. 14:46
boykicker
samme sker for mig ;)
#3(Med 9 svar)
7. december 2022 kl. 14:58
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Dit Adblock kvæler hele dust2 :(
#4(Med 8 svar)
7. december 2022 kl. 15:03
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tjah. Med sandsynlighed. Der er Cloudflare workarounds, hvis det kan trøste dig lidt. Har kun Adblock på min arbejdscomputer for ikke at smadre mit data feed.
Derhjemme tjener I masser penge på mig :)
#5(Med 7 svar)
7. december 2022 kl. 16:39
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Havde bare så høje forventninger til dig. Skidt melding her lige inden vi skal nominere til årets bruger 😁
#6(Med 1 svar)
7. december 2022 kl. 17:25
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Oven på fifa kurrption osv. så skulle i måske sætte en streg i sandet og ikke køre samme stil makker! 🤣👍
#7(Med 0 svar)
7. december 2022 kl. 17:53
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Ser bare ud til, at man bliver rig af det andet. Har altid drømt om en konto i Panama
#8(Med 4 svar)
8. december 2022 kl. 11:08
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det var satans. Sig mig, hvad er kontoret yndlingskage egentlig?
#9(Med 1 svar)
8. december 2022 kl. 11:25
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Uha, farligt spørgsmål. Vi slås tit om det.

Gammelfar Martin er selvfølgelig til drømmekage. Så har vi nogle inkarnerede fynboer, som er på brunsviger. Derudover er vi nogle stykker som er ret hooked på gulerodskage, men jeg tror faktisk godt at sådan en æbletærte med crumble kan gå rent ind hos de fleste heroppe.
#11(Med 0 svar)
8. december 2022 kl. 13:45
birdycantswim
Hvorfor har du ikke nævnt min jordbærtærte? :/
#12(Med 1 svar)
9. december 2022 kl. 09:26
Tazh
Det er jo Tazh!
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
I Aarhus kan vi lide alt slags kage
#13(Med 0 svar)
9. december 2022 kl. 11:36
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg svæver også mellem forskellige typer diabetes, når ugen når sit hold ude på Søren Frichs Vej.
#10(Med 0 svar)
8. december 2022 kl. 12:22
birdycantswim
Kæmpe brille!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.