I morgen går det løs: Brøndby kæmper om oprykning

Efter en fremragende sæson i 1. division mangler Brøndby Esport blot én sejr for at sikre sig en plads i Ligaen næste sæson.

Når klokken slår 20:00 i morgen skal en vigtig kamp spilles, når det afgøres hvem af Prosapia Esport og Brøndby Esport, der skal sikre sig én af de sidste to pladser i POWER Ligaen.

Brøndby Esport har bestemt vist gode takter denne sæson, hvor det er blevet til hele 16 sejre ud af 22 mulige. I et interview med Dust2.dk fortæller Dengzoe, der er IGL hos Brøndby Esport, om stemningen på holdet forud for kampen:

Der er god stemning på holdet. Vi føler os helt sikkert i stand til at slå Prosapia, og det er vi sultne efter at bevise.

Som bekendt reduceres Ligaen fra 10 til blot otte hold fra næste sæson, hvilket sætter endnu større forventninger til spillerne, samt øger konkurrencen om en plads blandt de bedste. Ifølge Dengzoe har dette bestemt haft indvirkning på oprykningens betydning for holdet:

Det ville være stort at rykke op i ligaen. Nu hvor der kun er plads til otte hold fra næste sæson, betyder det naturligvis også noget ekstra at være med i den bedste række. For mig personligt som ny IGL på holdet, betyder det selvfølgelig også noget at være med til at løfte holdet til det næste niveau.

Trods en skidt sæson for Prosapia, så fik de alligevel en fin afslutning på Ligaen, da de besejrede Tricked i den endelige kamp. Det er dog ikke noget, som Dengzoe tager til sig:

Ja, Prosapia har haft et par fine kampe her til sidst. Men det skræmmer os overhovedet ikke, at de vinder over Tricked i, hvad der for dem, var en ligegyldig kamp.

Om de formstærke drenge fra Brøndby Esport formår at tilkæmpe sig en plads i den bedste række finder vi ud af i morgen, når Prosapia skal forsøge at forsvare deres plads i Ligaen.

Forud for topkampen spiller ligeledes AUC Tiger mod Syntox Academy kl. 19:00, når begge hold skal forsøge at fastholde deres pladser i 4. division.

#1(Med 0 svar)
6. december 2022 kl. 20:23
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
🎵 Her kommer Brøndby IF 🎵
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.