Jagten på 2. division går ind

Relegationspillet fortsætter tirsdag, hvor fokus især er på oprykningskampen fra 3. division.

Vi er nu nået dag to i relegationspillet, og vi er dermed et skridt tættere på at finde ud af, hvilke divisioner de forskellige hold skal tørne ud i næste sæson.

Efter første dag i relegation fik vi sat navn på de fire hold, som torsdag i denne uge skal dyste om en plads i 1. division, og her var det favoritterne, der sejrede i alle opgørene.

Nu er tiden kommet til at træde et skridt ned og se på de hold, der dyster om en plads i næste sæsons 2. division.

Her er Quantaya-Gaming og HEP! Gaming nemlig første to duellanter på serveren i første runde af relegation tirsdag.

Mens Quantaya-Gaming lige akkurat undgik direkte nedrykning i fra 2. division A i grundspillet, så sluttede HEP! Gaming i top 3 i 3. division B og har derfor muligheden for at rykke op.

Opgøret mellem de to starter klokken 17:00, og vinderen skal i kamp mod enten Aurantiaco eller kendisholdet Team Easy On, som blandt andet har Bubzkji og torben iorden på holdet, som mødes klokken 19:00.

Når klokken så passerer 20:00, skal vi igen have fat i et opgør, der sender vinderen tættere på 2. division i næste sæson.

Her tager Unicorn Rebels nemlig imod Tricked Future, og vinderen af opgøret kan se frem til at møde enten GH Esports eller TBA.GG i onsdagens afgørende kamp.

Aftenen på streamen er:

17:00 - Danmark Quantaya-Gaming vs. Danmark HEP! Gaming
20:00 - Danmark Unicorn Rebels vs. Danmark Tricked Future

Følg med her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.