Kenn og Helle er troppet op i Heroic-trøjer.

Derfor blev vi Heroic-fans

Heroic kan vinde de danske fans' hjerter ved BLAST Premier Fall Final.

Når det denne weekend går løs i Royal Arena bliver det uden Astralis. Til gengæld er Danmarks repræsenteret af Heroic.

Sidste gang de danske fans var samlet i Royal Arena for et år siden, var der ikke meget støtte til Heroic. Der var måske endda ligefrem en modstand mod Heroic, blandt de mange danske Astralis fans.

De kigger sådan lidt, når man har en Heroic-trøje på: “Er i også sådan nogle”, fortæller Helle Jensen, der er langvarig og trofast Heroic fan.

Ved BLAST Premier Fall Finals har Heroic dog nu chancen for at starte en ny æra blandt de danske fans.

Men når det så er sagt, så tror jeg at støtten til Heroic er vokset. De bliver ved med at præstere, de har fået en god stabilitet. Den måde de er ude at snakke med fanse på. Går man lige hen og hilser på dem, så siger de også hej. Altså de giver sig tid. Det har vi oplevet, at det gør Astralis sådan set ikke, fortæller Kenn Dose, som er blevet stærk Heroic-fan.

Spørg man Helle og Kenn er det særligt Heroic-spillernes tilgang til deres fans, som betyder meget.

Sidste år da Heroic røg ud, der stod cadiaN og TeSeS nede blandt alle os andre og så den næste kampe. Det gav jo også noget til følelsen af at være en del af holdet. At de vil os på en anden måde.

Holdånd og sammenhold smitter

Heroic står bedre blandt de danske fans end nogensinde før. De kommer direkte fra en majorfinale, og mens cadiaNs tropper har leveret flotte resultater, har Astralis skuffet og lidt flere nederlag til netop Heroic.

Kenn og Helle ser Heroics sammenhold som en familie.

Men det er måske særligt deres tætte sammenhold og holdånd, der kan smitte af på de danske fans.

Jeg synes, jeg ser noget af den samme holdånd, som Astralis havde da de vandt deres majors, på det her Heroic-hold. De er mere som en familie, forklarer Kenn.

Med cadiaN som far der bare omfavner holdet, tilføjer Helle.

De virker som om, at de har taget så godt imod jabbi. Inde på deres side kan man se, hvordan de står og pjatter med ham. Det er bare så fedt at se. De virker så tætte. Det, tror jeg, går i danskernes hjerte, afslutter Kenn.

Hepper på dansk Counter-Strike

I den anden ende af arenaen sidder Micki ‘Tornadomouse’ Jensen og Nichlas Schjølin. De er også dedikerede Heroic fans, og for dem er det holdets energi, der trækker.

Deres energi er for sindssyg. Man bliver så glad af at se på Heroic. cadiaNs energi, når de vinder er vanvittig, fortæller Micki.

Deres sammenhold. Det virker som om, at alle er glade. Det er dem allesammen, de kan bare et eller andet. Astralis er også vilde nok, men Heroic er det nye, tilføjer Nichlas.

Nichlas og Micki (til venstre) har flag med i anledning af Heroics semifinale.

Duoen kommer med en kraftig opfordring til de mange Astralis fans i arenaen. De håber nemlig, at folk vil heppe på dansk Counter-Strike og dermed på Heroic i denne omgang.

Heroic fansene heppede på Astralis i Cologne, jeg håber det bliver det samme den anden vej nu. Nu er det kraftedme Heroic-æraen. Det er Danmark, og det er dansk CS. Jeg håber, at selvom man er Astralis fan, at man så holder med dansk Counter-Strike, og at vi gør noget stort ud af Royal Arena, fortæller Micki.

Vi burde være store nok til at være sammen alle sammen og være ét hold. Vi har to fantastiske stjernehold, og lige nu er det bare Heroic, der er bedst. Det er der ikke nogen, der kan tage fra dem, afslutter Nichlas.

Heroic er i skrivende stund i ilden mod Liquid i den første semifinale ved BLAST Premier Fall Final, og her er det da også tydeligt på lydniveauet i arenaen, at Heroic er fanfavoritter. Kampen kan ses herunder eller på TV2 Zulu.

#5(Med 0 svar)
26. november 2022 kl. 22:01
Baenke
"Tornadomouse" :D
#6(Med 0 svar)
26. november 2022 kl. 23:13
RAF
De får solgt nogle ekstra t-shirts i Astralis fravær. Det kan man da sige...
#8(Med 0 svar)
26. november 2022 kl. 23:56
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det gav i hvert fald et stort plus på respekt-kontoen herfra, da Heroic blev og snakkede med tilskuere og gav underskrifter, efter de tabte til Astralis, sidst de var i Royal Arena.

Der havde jeg altså ikke klandret dem for bare at smutte, når man tænker på hvor meget arenaen var imod dem dengang.
#9(Med 0 svar)
27. november 2022 kl. 20:34
ClumsyRL
Det er så latterligt. Folk behandlede dem som lort i årevis. Nu hvor Astralis er ude af billedet løber folk ud og køber Heroic t-shirts.

Danske CS fans gør det pinligt at være dansk nogle gange.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.