Foto: Ford

0-100 på 3,8 sekunder med Dust2.dk

Du har 8 dage tilbage til at nominere en person til Ford Fair Play-prisen. Vinderen kan se frem til en weekend i en Mustang Mach-E og en tur i et escape room for seks personer.

Nu skal sæsonens Ford Fair Play-pris snart uddeles, men løbet er ikke kørt endnu.

Du skal til gengæld skynde dig at nominere en, for sådan en Ford Mustang Mach-E kører altså stærkt. Bilen kan du læse mere om ved at trykke her.

Ford og Dust2.dk har indgået samarbejde om en Fair Play-pris i denne sæson af POWER Ligaen, og den 30. november udvælger Dust2.dk og Ford vinderen.

Fair Play-vinderen kan se frem til følgende:

  • En tur for seks personer i Escape Room

  • Den 100 % elektriske Mustang Mach-E i en forlænget weekend

Hvad skal du gøre?

Hvis der er én person i denne sæson af POWER Ligaen, der har været en ægte guttermand enten på eller uden for serveren, så skal du skrive til [email protected] og oplyse personens nick og en begrundelse for, hvorfor han eller hun fortjener Fair Play-prisen.

Det kan både være en spiller, coach eller en helt tredje, så der er rig mulighed for at finde en person, der har opført sig eksemplarisk og måske endda gået udover det forventede.

Hvis vinderen af Fair Play-prisen er under 18 år, tilfalder bilen en af dennes forældre eller værge. Præmierne må derudover ikke gives, sælges eller byttes.

#1(Med 0 svar)
24. november 2022 kl. 22:10
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Lækker kasse! Men det er 4,4 👍🏻
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.