Det er nu muligt at spille Anubis på FACEIT.

Nu kan du spille Anubis på FACEIT

Saml dine kammerater og prøv det nye map af på FACEIT.

Positioner skal testes af og nades skal øves.

Det er nemlig blevet muligt at spille Anubis på FACEIT.

Natten til lørdag fik CS:GO-scenen noget af et chok, da Dust2 blev skiftet ud til fordel for Anubis i Active Duty-mappoolen.

Allerede nu er det blevet muligt at prøve kræfter af på mappet, da det er blevet muligt at spille mappet på FACEITs matchmaking-platform.

Udover tilføjelsen af Anubis er M4A1-S-riflen og AWP'en ligeledes blevet udsat for ændringer, da skaden på langdistance er blevet nedsat på CT'ernes riffel samt AWP-magasinet reduceret fra ti til fem.

Du kan blandt andet prøve det nye map og ændringerne af i Dansk 5 Mands Stack og samtidig hjælpe Danmark til tops i WhiteBIT Community Clash.

#1(Med 2 svar)
19. november 2022 kl. 23:30
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
At de fjerner train er mig en KÆMPE gåde….
#2(Med 0 svar)
19. november 2022 kl. 23:46
RAV3N
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Tror bare det er fordi train har været længere ude af map poolen end dust2
#3(Med 0 svar)
20. november 2022 kl. 00:17
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er trist. Train er nice... Imo skulle de lade de maps blive inde, som et valg. også Tuscan
#4(Med 0 svar)
20. november 2022 kl. 00:20
DOMINA7HOR
Kunne være fedt hvis I lavede en gennemgang af mappet på et tidspunkt, ligesom i gjorde med blaq på Ancient.

Mine første tanker er, at det er interessant map. A er et loft rodet site, og overall er der rigtig mange gode boost opportunities, som kan give nogle interessante vinkler og positioner, især omkring A site.

Mid control bliver vigtig, som på andre maps. T's adgang til B er enten via outside long eller connector, eller mid, via palace. Det er et lidt slattent AWP spot, mid, og jeg tror den vil blive spillet meget aggressivt, ligesom vi ofte ser mid på Ancient. Det kan også være med en aggresiv AWP'er, som bevæger sig mellem mid og mid doors.

Til B, er som sagt to primære adgange som T, udover mid, hvilket er connector og outside long/ruins. Der er nærliggende for CT at have en i palace/bricks, som kan hjælpe mid og have fokus på connector B, med et halvt øje på lang.

Så 1 mid, 1 mid/B palace/bricks (er vedkommende cheeky og har et godt spawn, er connector også et godt sted at placere sig), og 1 B alley/sniper's nest.
Er spændt på hvor mange der vil spille B long/ruins aggressivt. CT kan spille både bridge (fra mid) og long/ruins aggressivt.

Så er der A, hvor T kan komme enten fra main eller mid. En mindre indgang at dække, men... Selve sitet er rodet, og der som sagt rigtig mange boost mulighed, både på A site og i main.
Nærliggende, er det, at have en til at spille heaven, hvorfra man også kan trække tilbage til tunnels. Fra heaven kan man tjekke både site, main og mid. Får T overtage kan man trække sig til tunnels og afvente backup. Og så have en liggende ude i main. Evt. spille to i main fra start, og spille aggressivt der ud mod canals.

Alt i alt synes jeg det ser spændende ud. Og jeg glæder mig til at se, hvordan mappet bliver grebet an!
#5(Med 0 svar)
20. november 2022 kl. 18:25
zavage
DPL Admin
Anubis er også at finde inde i DPL-A. Det kræver dog lvl 10 og dust2 sub.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.