s1mple var en slagen mand efter kvartfinalen.

Fans spyttede på NAVI, og s1mple gav dem fingeren

Luften var nærmest elektrisk i Jeunesse Arena under kvartfinalen mellem FURIA og NAVI, og det fik både følelser og voldsomme reaktioner frem i folk.

FURIA's sejr over NAVI i kvartfinalen ved IEM Rio Major 2022 affødte nogle vilde reaktioner fra fans, eksperter og spillere.

KSCERATO, yuurih, arT, saffee og ikke mindst drop gav hele Rio de Janeiro en sand folkefest, der kunne lede tankerne hen på verdens største karneval i selvsamme by.

Se tilskuerne gå amok i sejrsøjeblikket her

En der ikke var oppe og køre efter kampen, var verdens bedste spiller, s1mple, der ikke leverede den umenneskelige præstation, som vi normalt kender ham for.

På vej væk fra scenen blev der fra tilskuernes side råbt og lavet stødende fagter mod s1mple, hvilket han gengældte med en langefinger til de brasilianske fans.

Stjernen skrev herefter på Twitter, at hans hold blev spyttet på efter første map (som NAVI vandt, red.). Han var desuden skuffet over sin egen og holdets præstation.

s1mple kan til gengæld trøste sig med, at han er blevet venner med en større stjerne end ham selv. Fodboldstjernen Neymar Jr. sendte i hvert fald denne hilsen til s1mple, hvor han slutter af med et "GG".

En, der måske ryster lidt i bukserne lige nu, er Heroic's IGL, cadiaN.

Tidligere på dagen var han publikumsfavorit mod Spirit, og det udnyttede den danske entertainer til fulde med "vikinge-klap" og en eksplosiv jubelscene efter hans vilde 1v3-clutch.

Men cadiaN kan godt se, hvor det bærer henad nu.

Lørdag skal han endnu en gang indtage skurkerollen, når Heroic møder FURIA i semifinalen.

Derfor er cadiaN kommet brasilianerne i forkøbet og takker dem allerede nu for opbakningen, inden de har vendt ham ryggen.

En mand, der har prøvet og opnået alt, hvad der kan opnås indenfor Counter-Strike, og som har været med siden starten, er den danske legende zonic.

Alligevel var netop denne kamp noget helt særligt for den hæderkronede coach, og når det kommer fra en firedobbelt major-vinder, så har det en vis troværdighed.

#1(Med 0 svar)
12. november 2022 kl. 20:17
_Jeppe_
A
#2(Med 0 svar)
15. november 2022 kl. 09:45
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ja, det går ikke stille for sig :O
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.