"De andre hold mangler stadig meget i deres spil"

Der er ingen frygt for at MASONIC ikke rammer slutspillet, for de andre hold mangler nemlig meget i deres spil, mener MASONIC-direktøren blaq.

POWER Ligaen er i fuld gang, og holdene dyster om point for at kunne sikre sig en plads i slutspillet.

MASONIC er et af de hold, som har spillet godt. De har nemlig vundet ni ud af ti kampe, hvor den eneste kamp, de tabte, var med cifrene 17-19 til Tricked.

Det giver holdet en øjeblikkelig førsteplads.

Jeg går stærkt ud fra, at vi forbliver i top 6. MASONIC er et stærkt hold, med nogle virkelig dygtige spillere, som er sultne efter trofæer. Vores chancer er virkelig gode, fordi jeg mener, mange af de andre hold stadig mangler meget i deres spil for at være farlige. Med det sagt, kan de godt spille op med os, men de har en stor udfordring foran sig, fortæller blaq, der er direktør i MASONIC.

Det lyder som et selvsikkert MASONIC-mandskab, så vi spurgte blaq ind til, hvilke hold der mangler noget for at kunne spille op med MASONIC.

Jeg mener alle gør, men Tricked har virkelig fundet formen og spillet flot de seneste to måneder, så jeg regner med et tæt opgør. Astralis Talent er begyndt at finde en positiv retning for deres projekt og hold, så jeg spår også dem til at vokse som dagene går, siger den tidligere IGL.

Så alt andet end en plads i finalen vil være en katastrofe?

Jeg er ikke glad for at bruge ordet katastrofe. Vi bliver alle skuffet hvis ikke vi kommer i finalen, fordi vi knokler så hårdt for det, men jeg måler succes på, hvordan vi er som et hold og mandskab, derefter resultaterne, siger han.

Buzz er en af de spillere, MASONIC har hentet til holdkortet, efter de solgte tre af deres spillere tilbage i august. Buzz har tidligere spillet i MAD Lions.

Sidst MASONIC vandt POWER Ligaen resulterede det i et tæt på helt nyt hold, da ECSTATIC købte tre af holdets spillere.

Hvorvidt samme scenarie kommer til at gentage sig, hvis MASONIC vinder denne sæson, er ikke til at vide, men blaq håber på at kunne holde på de nuværende spillere.

Jeg gør selvfølgelig, hvad jeg kan for at holde på en konstellation, som er super god og sjov at arbejde sammen med. Men, hvis det kommer til at ske, så tror jeg det er mere relevant at snakke om hvem der skulle skifte ud hos holdene omkring og over os, svarer blaq med henvisning til, at det kræver, at der er ledige pladser på de større hold.

MASONIC består af følgende:

  • Danmark Buzz

  • Danmark Tauson

  • Danmark J3nsyy

  • Danmark Anlelele

  • Danmark notaN

#1(Med 0 svar)
4. november 2022 kl. 13:13
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er et godt hold. Håber de kan holde sammen på det.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.