Søger du hold til næste sæson?
04D : 20T : 24M : 03S

Uhyggelig aften for bundhold

For to af bundholdene bliver direkte nedrykning en realitet. En yderst skræmmende virkelighed, der i dag rykkede nærmere.

Det er Allehelgens aften, det er første spilledag ved majoren i Rio, men det er altså også en officiel spilledag i POWER Ligaen.

Derfor skal vi naturligvis også dykke ned i, hvordan det er gået de danske hold i landets stærkeste liga.

POWER Ligaen bød mandag på et brag af en kamp, da Astralis Talent mødte CEPTER BITSKINS. Sidst de to mødtes i ligaen smadrede talentholdet Basso og co. med intet mindre end 16-3.

Denne gang så det noget tættere ud, men endte atter med en sejr til Astralis i en kamp, hvor Kristou leverede 24 kills og en K/D på 1.5.

Bundhold i modvind

Det var en hård aften for Struggletony, der akkurat tog en sejr over Ligaens bundhold Bricksports i overtid. Derefter stod de overfor Tricked, der tog en overbevisende sejr med cifrene 16-5.

Prosapia tog ligeledes en sejr over Bricksports. En 16-11-sejr sikrede Equip og co. 12 point. Dagens sidste kamp stod mellem Prosapia og Atlantic, hvor favoritterne fra Atlantic hentede tre point for nu at ligge lige med Flames Ascent og Sashi.

Struggletony og Prosapia har begge 12 point efter dagens opgør. Prosapia er dog bedre indbyrdes, hvorfor de sætter sig på en foreløbig ottendeplads i tabellen.

Stillingen i POWER Ligaen per 31. oktober:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.