Historier fra bag kulissen

Her kan du opleve lidt af atmosfæren fra Rio de Janeiro.

Når der er major i CS:GO, så fortæller resultaterne ikke hele historien.

Majoren er nemlig en fejring af CS:GO, og det betyder, at der foregår en hel masse ting bag kulisserne. Her er et lille indblik i noget af det, der normalt ikke får tid på forsiden.

Australier prøver lykken

Kampen mellem OG og Grayhound blev sat på pause ved stillingen 4-1 på grund af tekniske problemer. Det kan være svært at holde fokus, når de tekniske pauser trækker ud. Det skete for Grayhound-spilleren INS fra Australien, som anmodede ESL's admins om pauseunderholdning.

Det er OG's russiske AWP'er, degster, der har problemer med at komme på serveren. Han har åbenbart fået skiftet PC, SSD-kort og alle kabler flere gange, men ligelidt hjælper det.

Nu er fjerde PC ankommet, beretter Dust2.us's redaktør, RyanFriend.

I boksen

Hvis du går og undrer dig over, hvordan det ser ud når man kommenterer majorens kampe live fra arenaen til flere hundrede tusinde seere, så kan du få stillet nysgerrigheden her. Den amerikanske kommentator, Jason 'Moses' O'Toole har nemlig lagt en selfie op fra kommentatorboksen forud for majorens allerførste kamp.

Ikke en fest for alle

En, der desværre ikke er i sambaens land, er den danske IGL HooXi, der ikke formåede at kvalificere sig med G2, selvom holdet på daværende tidspunkt var det femte bedste hold i verden ifølge HLTV's verdensrangliste.

HooXi og resten af G2 har måtte slikke sårene efter det tidlige exit, men første kampdag i Rio river sårene op påny.

Men en stor fest for publikum

Hvis der er én ting, som alle har været enige om her på førstedagen af majoren i Rio, så er det, at publikummet har været fantastisk.

For hvor holdene normalt spiller hele Challenger Stage i et studie, så har ESL åbnet op for publikum allerede fra dag ét i Rio de Janeiro.

Det udnytter de brasilianske fans til fulde. Allerede fra første kamp, der vel og mærke startede kl. 11.00 lokal tid på en mandag, var der elektrisk stemning i arenaen.

Her er det under kampen mellem FURIA og BIG.

Eller som Evil Geniuses rifler HexT siger det: "Det her publikum er virkelig fucking højt."

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.