shox er færdig

Den tidligere major-vinder er færdig i Apeks.

shox nåede kun at spille for Apeks i lidt over to måneder, da franskmanden netop er blevet sat ud på bænken.

Den erfarne CS:GO-spiller blev ellers hentet ind for at fortsætte sin imponerende statistik med deltagelse i alle CS:GO majors, men Apeks kvalificerede sig ikke, og dermed er shox for første gang nogensinde ikke at finde ved en major, når den starter på mandag.

Udover den glippede major-kvalifikation har Apeks også haft problemer med at levere i andre turneringer, hvorfor holdet er helt nede som nummer 76 på verdensranglisten.

Det vil Apeks selvfølgelig gerne rette op på, og det er angiveligt uenighed om, hvordan det skal ske, der sender parterne hver til sit.

Efter grundig overvejelse er vi i fællesskab nået til enighed om, at shox får lov til at søge nye muligheder. Han kommer ikke til at være en del af vores holdkort fremadrettet. Dette skyldes en forskellig vision for, hvordan holdet udvikler sig på serveren, skriver Apeks blandt andet i offentliggørelsen.

Indtil videre er 30-årige shox bænket, mens han leder efter en ny arbejdsgiver.

Samtidig er Apeks allerede gået på jagt efter en erstatning for franskmanden, der har store hold som Titan, G2, Vitality og Liquid på CV'et.

Apeks består nu af:

  • jkaem

  • STYKO

  • Sverige nawwk

  • jL

  • kuben (Coach)
    --

  • shox (Bænket)

#1(Med 0 svar)
25. oktober 2022 kl. 13:37
xone
Det lignede godt nok også et fejlcast fra dag 1 af.
#2(Med 0 svar)
25. oktober 2022 kl. 13:38
Kell3r
Vildt at man ikke så den komme, inden man satte sådan et hold sammen.
#3(Med 0 svar)
25. oktober 2022 kl. 13:44
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Den org har desværre fået utrolig lidt for de mange penge, der er postet i projeket igennem i 2022.
#4(Med 0 svar)
25. oktober 2022 kl. 14:00
DOMINA7HOR
Der er mange bagkloge hoveder. Fair nok de tog ham ind og gav ham chancen. Han, shox, er en erfaren, som har vundet meget, og havde givetvis noget at bidrage med i flere henseender. At det så ikke fungerede, og han og resten af holdet ikke deler samme ideer og ambitioner, er hvad det er.

Det glæder mig dog, at de har fundet en løsning, efter de annoncerede en pause. Frygtede nærmest de ville smække med døren til hele CS-holdet. Synes de har en solid core, som bør kunne gøre sig i subtoppen.

De har et stærkt og aggressivt entry-tog med jkaem og jL, hvoraf jL er en solid anker på CT sammen med STYKO. Så har de en bundsolid AWP'er i nawwk. Nu mangler de bare en solid lurk, gerne en ung og sulten spiller, som kan give dem nogle frags, samt spille rotate på CT. Eller, hvis STYKO selv mener han skal spille lurk i stedet for support, så få en stærk support spiller ind, måske en der også kan IGL'e i stedet for STYKO, hvis han ikke ønsker at fortsætte i den rolle.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.