Bølgen slukker flammerne

Atlantic ødelagde Flames Ascent i dagens POWER Liga-kampe.

Alle hold i POWER Ligaen har nu spillet ni kampe, og man kan derfor danne sig et overblik over første halvdel af POWER Ligaens 21. sæson.

I dag var der tre kampe på programmet, og opgørenes udfald endte med at give en klar opdeling af top, midte og bund i ligaen.

Hverken Astralis Talent eller Sashi havde de store problemer mod Prosapia Esport.

Talenterne vandt 16-6 på Inferno, hvor Patti viste format med 26 kills og kun 10 deaths.

De hårde lærepenge gav kun en beskeden gevinst for Prosapia, der formåede to runder mere i kampen mod Sashi på Inferno.

Vand er effektivt mod flammer

Dagens overraskelse stod Atlantic for, da de slog Flames Ascent 16-4 på Inferno. Holdene ligger nu side om side i tabellen, så nederlaget i sig selv er ikke den store overraskelse.

De to hold var også lige i de første par runder, men så skruede Atlantic op for niveauet. Resten af mappet var der ikke noget, som var umuligt for holdet, der kunne ende med at give et ydmygende nederlag til Ascent.

Klar opdeling

Der er tæt kamp om placeringerne i tabellen - bortset fra MASONIC, der er klar etter med 24 point, og Bricksports der er ligaens bundskraber med kun tre point.

Astralis Talent, Tricked og CEPTER BITSKINS ligger lunt i svinget til en plads i slutspillet med 18 point hver, mens Atlantic, Flames Ascent og Sashi har 12 point og skal kæmpe om de sidste slutspilspladser.

Prosapia og Struggletony skal sætte en sen spurt ind, hvis de vil i slutspillet, men et par sejre kan også være nok til at holde pladsen til næste sæson af POWER Ligaen.

#1(Med 0 svar)
12. oktober 2022 kl. 08:43
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Der skal steppes op inden weplay acd.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.