Basso løb med titlen som Ugens Spiller.

"De store kanoner" venter for Ligaens tophold

Basso og kompagni har indtil videre hentet point mod bundholdene.

CEPTER BITSKINS har fået en kanon start på denne sæson af POWER Ligaen, hvor de efter fem kampe fortsat er ubesejrede.

De sort- og hvidstribede har dermed lagt sig i spids foran mandskaber som Tricked og MASONIC. Vel og mærke mandskaber, de endnu ikke har mødt.

Indtil videre har holdet udelukkende mødt mandskaber, de også burde slå, lyder det fra CEPTER BITSKINS-spilleren Basso.

Det har været en super god start på denne sæson. Som jeg ser det, er det hold vi skal slå, vi mangler stadig at møde de store kanoner, hvor jeg ved, vi også kan hive en sejr hjem, hvis vi fortsætter, som vi har gjort indtil nu.

Vi har mødt nogle af de nemmere hold, men vi har jo slået dem komfortabelt, og jeg føler også, at vi skal have points mod top 4-holdene.

Helt specifik har CEPTER BITSKINS nedlagt Bricksports, Prosapia, Flames Ascent, Struggletony og Atlantic.

I næste uge er det dog tid til at prøve kræfter med toppen, når de løber sammen med Astralis Talent, MASONIC, Sashi og Tricked, der alle er favoritter til at nå slutspillet.

Jeg ser dem som nogle super tætte kampe. Det hold, der rammer dagen, vinder kampen. Jeg ved, at vi kan slå alle i Ligaen, hvis vi rammer det niveau, som vi til tider har vist, at vi kan levere, fortæller Basso.

Netop Basso blev i denne uge kåret som Ugens Spiller af Dust2.dks læsere ovenpå CEPTER BITSKINS fantastiske start på sæsonen. En præstation som Basso tilskriver holdet.

Jeg har spillet en masse DM og set en masse demoer, men jeg ville ikke kunne præstere på serveren uden mine holdkammerater, så det er lige så meget deres skyld, at jeg kan levere, som jeg gør lige nu.

Og hvorfor det går så godt for spillerne i striber, har Basso også et klart svar på.

Hårdt arbejde er det korte svar, Vi spiller rigtig meget, udover det bruger vi en masse tid udenfor træningstiden, hvor vi bare sidder og snakker om CS, taktikker, plays eller med sin site-partner.

Om CEPTER BITSKINS kan fastholde føringen vil vise sig i næste uge, når POWER Ligaen igen ruller over skærmen og Bassos tropper står overfor

CEPTER BITSKINS består af:

  • Danmark Basso

  • Danmark smF

  • Danmark Gnøffe

  • Danmark Twinx

  • Danmark mupzG

#1(Med 0 svar)
1. oktober 2022 kl. 09:44
Onychiax
Godt at høre. Hvordan er dansk CSt-top? Er den god? Gode hold i powerligaen, som også leverer fine resultater til de udenlandske turneringer? CPHF hvor ligger de. Astralis og Heroic behøver vi vidst ikke at give opmærksomhed 😬
#2(Med 1 svar)
1. oktober 2022 kl. 12:56
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Troede de skulle møde O Grande Canhão med den overskrift 😂
#3(Med 0 svar)
1. oktober 2022 kl. 20:53
p0se
Så er vi to! 😂
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.