Gruppe D i fokus

Den sidste gruppe i ESL Pro League er nu klar til at blive sat i gang.

Den fjerde og dermed sidste gruppe i ESL Pro League bliver sat i gang senere i dag, og i denne artikel har vi samlet de tre indledende kampe for at fortælle, hvad man bør holde øje med.

Gruppen byder ikke på nogen danske spillere, men danske Vorborg er coach for Evil Geniuses, som åbner ballet onsdag klokken 12:30.

Evil Geniuses vs. Cloud9

Vorborg er coach for Evil Geniuses.
Det er groove, som står bag Cloud9-spillerne.

Kampen om Nordamerika kan man dårligt kalde opgøret mellem Evil Geniuses og Cloud9 længere, men mon ikke der er noget ekstra på spil for begge mandskaber alligevel.

I lang tid var Evil Geniuses og Cloud9 to af de største nordamerikanske mandskaber, men sådan forholder det sig ikke helt længere.

Tilbage i april hentede Cloud9 nemlig det daværende Gambit-hold, som hovedsageligt består af russiske spillere, og derfor har holdet ikke længere et amerikansk flag.

Evil Geniuses har stadig amerikanske kræfter på holdet i form af autimatic, Brehze og canadiske HexT, men helt igennem amerikansk er holdet alligevel ikke længere efter at have hentet neaLaN som IGL og Vorborg som coach.

Eternal Fire vs. FURIA

woxic er stadig stolt over at være i spidsen hos Eternal Fire.
FURIA er nu tilbage fra en lang pause og er klar til gruppe D.

Eternal Fire, som ligger nummer 29 på verdensranglisten skal nu bevise deres værd mod de store hold. Det tyrkiske mandskab, hvoriblandt stjernespillere som woxic og XANTARES, starter deres kamp ud mod det brasilianske FURIA.

Nu står tyrkerne overfor nogle heftige uger, hvor ESL Pro League Sæson 16 er den første på listen.

Efter en hjemsendelse af Liquid til IEM Cologne 2022 tilbage i juli, er FURIA nu tilbage og klar til at vise de kan komme ud af gruppespillet.

Mandskabet havde nemlig problemer allerede fra start, hvor de blev sendt i lowerbracket af Astralis. Her nåede de akkurat ikke længere end finalen og måtte se sig ude. Holdet har ikke spillet en HLTV-kamp siden og skal til at finde formen, hvis de vil have en god start i ESL Pro League.

Liquid vs. Movistar Riders

Yekindar er nu klar til endnu en stor turnering med Liquid.
Den spanske ingame leader ALEX er klar til at vise holdkammeraten, hvordan tier-1 hold spiller.

Yekindar og resten af Liquid møder de spanske stjerner Movistar Riders, som er en tæt kamp i toppen af verdensranglisten.

Den 22 årige Yekindar fra Letland viser sig nu igen ved en stor turnering, hvor det er spillerens tredje event med holdet. Efter den imponerende debut til IEM Cologne 2022, hvor Liquid fik en kvartfinaleplads, har den nordamerikanske organisation været godt tilfreds lige siden.

Movistar Riders har set lovende ud på det seneste. Holdet har formået at toppe på verdensranglisten, som nuværende nummer 5, der er holdets højeste nogensinde.

Siden sidste store event har holdet fået en ny profil. Her har Martinez nemlig hans første debut mod de bedste i verden.

Selvom Movistar Riders ikke er de stærkeste på papiret har de tidligere på året overrasket. Her har de blandt andet slået hold som G2, Vitality og Liquid.

Liquid og Movistar Riders starter aftens sidste brag kl. 19:30.

Se kampene her:

#1(Med 5 svar)
21. september 2022 kl. 12:23
tinzuldateN
Virkelig en kedelig gruppe.
Eneste der spiller god CS er jo Liquid nærmest. Ja Cloud9 er gode, men de er røvsyge at se på, så langsom CS og deres CT sider er sååååååå kedelige.
Furia vs EF kan måske være en god kamp med meget hovedløs CS :D
#2(Med 4 svar)
21. september 2022 kl. 12:58
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Må desværre se mig lidt enig. Men ok, jeg mistede også lidt interessen for sidste gruppe, da det var klart, at flere af holdene ikke mødte op i topform. Der var så andre, der syntes, at det var en mega fed gruppe, fordi det hele blev afgjort på sidstedagen.
#3(Med 3 svar)
21. september 2022 kl. 14:11
tinzuldateN
Astralis er sgu heller ikke sjove at se på medmindre konfig er i hopla :D Så nej, gruppen var heller ikke sindsoprivende.
Men HADER virkelig at se C9 spille, medmindre jeg gerne vil sove :D
#4(Med 2 svar)
21. september 2022 kl. 15:48
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
haha, det minder mig om, at den bedste lur jeg nogensinde har taget, var til Jack Johnson koncert på Orange scene.

Da jeg vågnede var der en mand ved siden af mig, som spurgte: "hvordan kan du sove til en rock koncert?"

Jack Johnson.... rock???
#5(Med 1 svar)
22. september 2022 kl. 11:06
tinzuldateN
JJ er satme også vold chill :D
Kan huske vi havde 3 cd'er med ham der kørte ud af 6 i vores vilde anlæg da jeg stod i butik - man stod da og blev lidt træt sådan en februar eftermiddag når Jack Johnson spillede i 2 timer i træk :D
Men vild sammenligning, altså Jack Johnson er godt, det samme er C9, bare lidt kedelig i længden :D
#6(Med 0 svar)
22. september 2022 kl. 12:32
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
hahaha præcis
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.