Søger du hold til næste sæson?
11D : 04T : 38M : 15S
Twinx håber på at slutte i top 6.

Sigter efter slutspillet

CEPTER BITSKINS sigter efter at ramme slutspillet.

Mandag går det løs for CEPTER BITSKINS, som åbner deres POWER Ligaen-sæson.

På programmet er er to nyskabte mandskaber Flames Ascent og Prosapia Esport, mens det tredje hold er oprykkerne Bricksports.

Forventningerne er da også helt klare fra Twinx' vedkommende, som forventer at slå de tre nye POWER Ligaen-hold.

Det skal da ikke være en hemmelighed, at jeg forventer ni point. Med det sagt så ved jeg, at de nye hold har arbejdet hårdt op til ligaen, så jeg regner stærkt med god modstand. Alt er selvfølgelig svært, når kampene er Bo1-opgør, men jeg håber på, at vi kan holde dem i kort snor.

Twinx nøjes dog ikke med at sigte efter tre sejre på CEPTERs første spilledag.

Målet for sæsonen er nemlig også sat højt, da det rutinerede mandskab sigter efter en placering i top 6, som er adgangsgivende til slutspillet.

Jeg forventer egentlig, at vi spiller noget flot CS i løbet af sæsonen. Vi har haft lidt modvind i både RMR-kvalifikationerne og kvalifikationen til Rotterdam, men eftersom vi har fået bedre styr på vores maps, begynder det så småt at ligne noget. I mine øjne ligger vi klart til at ramme slutspillet.

Twinx har tidligere arbejdet som lærer på Højer Design Efterskole, og flere af hans gamle elever spiller også med i Danmarks bedste Counter-Strike-liga.

CEPTER-IGL'en håber derfor, at de gamle elever slutter sig til CEPTER i et slutspil, mens han også har et godt øje til det rutinerede Struggletony.

I slutspillet ser jeg MASONIC, Tricked, Astralis Talent, Sashi og os. Sidste plads håber jeg går til Atlantic, fordi det er nogle gamle elever, som jeg ved kan spille. Jeg vil heller ikke blive overrasket, hvis det bliver Struggletony, som tager den sidste plads - jeg tror aldrig, jeg har vundet over VigzZ, så det kan være, at denne sæson bliver første gang.

CEPTER BITSKINS består af:

  • Danmark Twinx

  • Danmark smF

  • Danmark Gnøffe

  • Danmark Basso

  • Danmark mupzG

Twinx og co. åbner sæsonen med følgende spilledag den 19:

  • Danmark Bricksports vs. Danmark CEPTER BITSKINS (Klokken 20)

  • Danmark CEPTER BITSKINS vs. Danmark Prosapia (Klokken 21)

  • Danmark Flames Ascent vs. Danmark CEPTER BITSKINS (Klokken 22)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.