draken har tidligere spillet hos både NIP og fnatic.

Tidligere NIP-stjerne anklager modstander for snyd

Den tidliger AWP'er for NIP, draken, mener, at han blev slået ud af en snyder i Rotterdam-kvalifikation.

draken er kendt for sine vilde flicks med AWP'en, men det havde hans modspiller fra NK Riders ikke brug for i ESL Challenger Rotterdam 2022 Europe Qualifier #2.

Han vidste nemlig hele tiden lige præcis, hvor draken og resten af Into The Breach befandt sig på mappet, mener svenskeren.

marrrc endte som serverens bedste spiller med 26 kills, og det er netop ham, som draken beskylder for at have snydt.

Flere spillere fra den tyske scene kommer dog marrrc til undsætning på Twitter, hvor de forsikrer draken om, at han altså ikke snyder.

Det er bl.a. glaVed, der tidligere har spillet for både BIG Academy og cowana. Han mener til gengæld, at marrrc nok er beruset. Hvordan det skal forklare spillestilen, uddyber glaVed ikke.

marrrc og NK Riders røg ud i næste spillerunde til MAD DOG'S PACT, der vandt 19-17 i overtid på Inferno. Igen stod marrrc for flest kills for NK Riders med 26 af slagsen.

#1(Med 0 svar)
11. september 2022 kl. 02:53
Pingonether
Lader til at være noget uheldig timing eller lucky plays. Man skal også tænke på de jo tabte næste spil. Men undre mig ikke Draken laver så stort et show ud af det, han har altid været temmelig toxic desværre.
#2(Med 3 svar)
11. september 2022 kl. 03:31
Kristja
Kan ikke se andet end god gamesense og check alle spots.
#4(Med 2 svar)
11. september 2022 kl. 09:07
RAVN
Jeg håber du er ironisk.
Skal ikke gøre mig til dommer over om han snyder eller ej, kender jo ikke noget til hvad der er blevet givet af information osv, men nogle af tingene ser lidt suspekte ud.
#5(Med 1 svar)
11. september 2022 kl. 18:57
Kristja
Det eneste der ser lidt fishy ud, det må være det sidste kill. Men som du selv skriver, så ved jeg heller ikke hvad information han har fået. Men han tjekker de netop det ene spot i vand hvor der kan stå en, og han kigger mod abc inden, så det er imo helt normalt at gøre det sådan.

Og de græder over at han ikke kigger kort, men hvorfor skulle han også det, når han lige har skudt en kort, og intet trade er kommet i spil. Så må man jo gå ud fra at den er clear i momentet. Han skyder så en vand, og Turner for at tjekke efter en flank, eller ham så eventuelt kunne have kastet en flash for ham på kort. Det ligger mest af alt en heldig timing :)
#6(Med 0 svar)
11. september 2022 kl. 22:01
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg kan selvsagt ikke udtale mig om hvad der sker inden klippet starter, og hvilken info han har ift. hvor de kan være - men smoken kort ser umiddelbart ret favorabel ud for en sand - det ligner at han er 100% sikker på der ikke sidder en grafitti eller heaven, og at han er 100% sikker på manden i vand, for så igen at ignorere alle steder fuldstændig og udelukkende gå på dildo.

Ser underligt ud, men at tage ét klip fra en hel kamp kan også enormt hurtigt blive misvisende. Jeg er, som spiller, kæmpe skrald - men kan også sagtens have en enkelt runde om året hvor jeg laver noget besynderligt .. Typisk fordi jeg er fuld.
#3(Med 0 svar)
11. september 2022 kl. 07:10
Kay
Tjeck alle spots? - Han tjekker ingen spots, udover der hvor der står en, selvfølgelig :-D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.