Fuldender holdkortet

Brøndby Esport har præsenteret holdet for den kommende sæson.

Vestegnsklubben har atter engang fuld holdkort.

Det annoncerede organisationen tidligere i dag på Twitter.

Efterfulgt af sidste sæson stod Brøndby Esport tilbage med tre spillere, da man takkede farvel til oJay og jappanini, hvilket efterlod et tomrum på 1. divisionsholdet.

Dette tomrum er nu blevet fyldt ud af tre velkendte ansigter, mens man samtidig har sagt farvel til Kongoaner for at gøre plads.

Da vi pludselig stod og skulle skabe et nyt hold efter sommerferien, pga. et par afgange, greb vi muligheden for at få rystet posen lidt. Vi synes, at det er lykkedes at stable et rigtig stærkt hold på benene, med nogle store talenter på de forskellige positioner, som alle har et fælles mål, nemlig at blive bedre hver dag – både individuelt og som hold. Vi er overbeviste om, at dette hold kan spille os op i POWER Ligaen, udtaler holdets trænere på Brøndbys hjemmeside.

Som direkte erstatning for oJay er Dengzoe blevet hentet ind i rollen som ingame leader. Den unge caller har i de seneste halvandet år tørnet ud for MASONIC Academy.

Derudover har Brøndby Esport sørget for at bringe spillere med erfaring fra POWER Ligaen ind på holdet, da f1skereN og mad0 er hentet ind i varmen. Den sidstnævnte har tidligere repræsenteret AGF Esport.

Vil løfte holdet til det næste niveau

Også holdets nye ingame leader ser mod fremtiden med gåpåmod og store ambitioner, da man vil løfte holdets niveau til det næste stadie ved at arbejde hårdt.

Dengzoe understreger overfor Dust2.dk, at målet er at spille med blandt top 15 i Danmark samt konkurrere i POWER Ligaen fremadrettet.

Vi er rigtig glade for at være en del af den nye konstellation i Brøndby Esports CS:GO afdeling. Jeg synes, vi har fået samlet et godt og stærkt hold, som med vores hårde arbejde forhåbentlig kan løfte CS:GO-holdet til det næste niveau. Drengene er i hvert fald sultne, og vi glæder os til at vise, hvad vi kan, når vi trækker i den gule trøje til sæsonstart, udtaler Dengzoe på Brøndbys hjemmeside.

Brøndby Esport består af:

  • Danmark Dengzoe

  • Danmark foam

  • Danmark nut nut

  • Danmark f1skereN

  • Danmark mad0
    --

  • Danmark Viggo (coach)

  • Danmark Mugge (coach)

Holdet spiller med i den kommende sæson af 1. Division.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.