Foto: Astralis

Astralis danner skoleliga

I samarbejde med HK Privat har Astralis dannet en skoleliga.

En ny skoleliga ser dagens lys.

Det annoncerede Astralis onsdag morgen.

Ligaen skal være et samlingspunkt for elever og studerende til at danne fællesskaber på kryds af årgange, studieretninger og uddannelsesinstitutioner.

Den nationale CS:GO-turnering vil blive kaldt for Studie_CS, hvor alle elever og studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser vil have mulighed for at deltage.

Turneringen vil blandt andet byde på fysiske events og en finale, der bliver afholdt i Astralis Nexus i København.

Astralis har i samarbejde med fagforeningen HK Privat dannet skoleligaen.

Simon Tøgern, som er sektorformand i HK Privat, fortæller blandt andet i udmeldingen på Astralis' hjemmeside, hvor afgørende positive fællesskaber er for dem som fagforening.

Positive fællesskaber er helt afgørende for os som fagforening, og samarbejdet med Astralis handler om at etablere flere sunde og sjove fællesskaber på danske studiesteder. Her inviterer vi elever og studerende til at game med og mod hinanden i en liga, der bliver et naturligt samlingssted på tværs af årgange og studier. Det digitale fylder alt i den moderne HK’ers arbejdsliv, og derfor er det afgørende, at vi bakker op om nye digitale fællesskaber, fortæller Simon Tøgern til Astralis' hjemmeside og fortætter:

Både i Danmark og internationalt er Astralis i årevis gået forrest, når det gælder udviklingen af et sundt, professionelt gaming-miljø, og de er rollemodeller for alle gamere, uanset niveau. De har samtidig stor erfaring med at arrangere turneringer for fans og gamere både online og i deres nye gaming-center, og sammen tror vi på, vi kan tilføje stor social værdi til studiemiljøerne i hele Danmark. Vi ser et kæmpe potentiale i aftalen og i at skabe en stor, ny fælles turnering og trygge online fællesskaber, hvor alle kan være med, slår Simon Tøgern fast.

Også Kasper Sindt, kommerciel direktør i Astralis, har på Astralis' hjemmeside sat ord på samarbejdet med HK Privat.

Vi er glade for at HK Privat vil være med til at understøtte en sund og positiv gamerkultur på de danske studiesteder. Det er både modigt og fremsynet af HK at investere i nye digitale fællesskaber for de studerende, og vi er sikre på, vi sammen kan styrke et trygt online-miljø, hvor man behandler hinanden med respekt og giver plads til forskellighed, fortæller Sindt og fortætter:

Som vi selv har været med til at facilitere med åbningen af Astralis Nexus og turneringer for meget forskellige deltagergrupper, er gaming for alle uanset traditionelle skel. Det er vigtigt for Astralis at bakke op om udviklingen og alle de positive værdier, gaming indeholder. Blandt andet i form af nye sunde fællesskaber, som vi ved, er et område, der også betyder rigtig meget for HK.

Aftalen er lavet mellem HK Privat og Astralis Nexus, som er vores naturlige samlingssted for gamere af alle slags på alle niveauer. Med online-turneringen og de aktiviteter, aftalen indeholder, håber vi at gøre det endnu lettere for studerende på tværs af køn, baggrund og interesser at samles om gaming overalt i landet. Vi ser ligeledes frem til at byde de studerende velkommen i Astralis Nexus, hvor vi bl.a. vil afholde finalerne i nogle af landets fedeste gaming-faciliteter, slår Kasper Sindt fast.

Aftalen mellem Astralis Nexus og HK Privat indebærer afvikling og facilitering af online-turneringen Studie_CS, finaler i Astralis Nexus, samt en række aktiveringstiltag i Astralis’ digitale og fysiske univers. Studie_CS vil i første omgang lanceres omkring Counter-Strike med udvidelse til andre spil på sigt.

#1(Med 0 svar)
10. august 2022 kl. 14:30
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Okay, jamen fedt, tror jeg. Spændende om det bliver så "stort", som de forestiller sig.
#2(Med 0 svar)
10. august 2022 kl. 14:41
RasmusRoev
Man må da give Astralis lidt for deres tiltag! De gør da noget, for at sporten bliver større / mere professionel som muligt.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.