Her er de sværeste og nemmeste positioner at holde som CT

De fleste har nok deres foretrukne position, når første runde som CT går i gang. Det er dog ikke dem alle, der er lige nemme at holde.

Ifølge statistik udført af HLTV er der betydelig forskel på, hvilke positioner, der giver den højeste gennemsnitlige rating.

Måske som en overraskelse for nogen er det B-site ankerpositionen på Mirage, der giver spillerne den største hovedpine. I den modsatte ende præsterer A-site riffelspilleren på Overpass de flotteste tal.

Listen danner et tydeligt billede af, at ankerspilleren er den mest udsatte med hele fire ud af fem pladser blandt de sværeste positioner.

Blandt de bedste positioner er det riffelspillerne, der præsterer bedst. Naturligvis på de baner, hvor statistikkerne favoriserer CT-siden.

De ankerpositioner, hvor spillerne præsterer dårligt, er også kendetegnet ved stor aggression fra modstanderne og en massiv mængde brug af utility.

Ser man på ankerspillernes præstationer på tværs af alle baner, så fremgår det tydeligt, at netop denne position er den mest udsatte.

Selv på de baner, hvor ankerspilleren har de bedste forudsætninger, ligger rotationsspilleren faktisk stadig over.

Man må formode, at holdene placerer deres bedste spillere på de positioner, hvor de kan gøre størst gavn. Hvis spillere som eksempelvis s1mple blev sat til at spille anker på B, kunne man forestille sig, at tallene havde set helt anderledes ud.

#1(Med 4 svar)
27. juli 2022 kl. 00:31
Wasin
Kan den lavere rating ikke lige såvel have noget at gøre med der f.eks er mindre aktivitet på f.eks. b-site mirage end hos de andre positioner?
#2(Med 3 svar)
27. juli 2022 kl. 00:38
uedzorn
Tror mere eller mindre at du se statsen som en indiktor for hvor der laves frags. Og det er ikke de steder hvor T's oftest ikke kommer. Du kan se det som en liste for hvilke pos's du skal have i din faceit kamp så du får frags (for det er det det handler om; wins er totalt 2021, de er ikke fede i fragmovies...)
#3(Med 2 svar)
27. juli 2022 kl. 00:52
Wasin
Er det ikke kort sagt præcis det jeg sagde? 😂
#4(Med 0 svar)
27. juli 2022 kl. 08:55
Bestiarium
Det var i hvert fald sådan jeg læste din kommentar. I tillæg betyder det jo også noget, hvem der bliver placeret hvor. Placerer holdene deres bedste mand som anker vel vidende, at han sjældent kommer i aktion? Næppe.
#5(Med 0 svar)
27. juli 2022 kl. 21:44
uedzorn
Du spørger, og så siger jeg jo og uddyber. Måske dit spørgsmålstegn var en fejl i slutningen :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.