karrigan sigter efter revanche mod NaVi i finalen.

karrigan tror på finale mod NaVi

karrigan og FaZe har endnu en hviledag, før de skal spille i Lanxess Arena, og den danske IGL havde dermed tid til en kort snak om turneringen indtil videre.

FaZe kunne ikke holde formen kørende fra starten på året efter en længe ventet major-sejr til karrigan og rain.

Det vil karrigan nu gøre op for. Holdet har fået nyt blod på tanden og konverteret det til tre 2-0 sejre ved IEM Cologne 2022 indtil videre. Det giver danskeren en forklaring på.

Jeg tror, det handler om, at vi havde masser af tid til at træne op til den her turnering, og vi har forbedret vores map pool. Vi har haft god energi i alle de træninger, vi har haft, og så har vi også fået noget ny motivation efter to dårlige turneringer i BLAST Premier Spring Finals og IEM Dallas.

Og så har gruppen også været... lad os sige lidt nemmere på papiret end den anden gruppe.

Selvom FaZe ikke har tabt et eneste map indtil videre, så har det ikke været uden modstand.

Men jeg har været glad for, at nogle af de maps, vi har spillet, har været lidt tætte, så vi ikke er for overmodige, når vi kommer ind til semifinalen.

karrigan's tropper skal møde enten Movistar Riders eller Liquid i semifinalen, og det er en kamp uden en klar favorit ifølge kaptajnen.

Jeg tror den kamp bliver fifty-fifty, så jeg glæder mig til at se den i arenaen.
Begge hold kommer ind med noget, som bliver unikt at se på scenen. Jeg tror, begge hold ser sig selv som favoritter, og så er det altid sjovt at se kampen.

De bedste betting sider med de bedste odds på CSGO kan du finde her.

Det uklare opgør har også sat sit spor i forberedelserne hos FaZe.

Det har været lidt svært at forberede, for vi synes ikke rigtig, der er nogen favoritter i den her kamp. Så vi har bare valgt at vente og se, hvordan første bane går, og så kan vi begynde at forberede på, hvem vi forventer at møde.

Movistar Riders kommer med masser af momentum og Liquid med fornyet energi efter de har fået tro på tingene igen.

Havde du på forhånd regnet med, at det kunne være de her to hold, som du skulle stå mod i semifinalen?

Ja selvfølgelig!

Ej, da vi så grupperne og holdene til turneringen, så var det selvfølgelig ikke de her hold, vi forventede i kvartfinalen.
Men jeg så rimelig hurtigt, at nu sker der noget, der kan gøre playoffs rimelig interessant, da jeg så, hvordan Movistar Riders spillede ovre i den anden gruppe.

De fleste eksperter har spået en finale mellem NaVi og FaZe, og de to hold befinder sig også på hver sin side af brackets. Ifølge karrigan vil den finale afgøre, hvem der er verdens bedste hold.

I år har vi spillet NaVi fire gange, og det er endt 2-2, så det kunne være meget sjovt at møde dem i finalen og afgøre, hvem det bedste hold i verden er. Det er der mange, der gerne vil se - for den af os, der vinder turneringen, er jo det bedste hold i verden.

Finalen bliver spillet i det kontroversielle bedst-af-5-format, men det er ikke noget, karrigan vil klage over.

Jeg har jo en rimelig god statistik i Bo5-finaler. Jeg tror, at jeg har vundet de sidste fem ud af fem, Bo5-finaler jeg har spillet.

Vi føler også, vi har en rigtig stærk map pool, og så har NaVi jo tilføjet sdy for en måneds tid siden, så de er måske ikke lige så forberedte på alle fem maps.

FaZe spiller lørdag semifinale mod vinderen af Movistar Riders og Liquid, der er i gang i skrivende stund.

Se kvartfinalen her

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.