kraghen er bevidst om, at MASONIC har favoritværdigheden i søndagens finale.

Selvsikker inden finalen: "Vi er favoritterne"

MASONIC-spilleren ser frem til søndagens finale i POWER Ligaen, hvor Tricked venter.

Søndag venter finalen i POWER Ligaen Sæson 20, når MASONIC og Tricked brager sammen i en kamp, der spilles foran publikum på LAN i Odense.

Tricked har flere gange tidligere taget titlen, mens MASONIC stadig har en samlet sejr i POWER Ligaen til gode. For MASONICs vedkommende er det anden sæson i træk, at de når finalen, mens Tricked for første gang siden sæson 17 er i finalen.

I MASONIC-lejren er man klar til at tage favoritværdigheden på sig, lyder det fra kraghen, der ser frem til søndagens finale.

Forventningerne er helt klart, ligesom i sidste POWER Liga-finale, at løbe med sejren og trofæet. Jeg forventer personligt en fed kamp på søndag.

Selvfølgelig ville det være stort, eftersom at vi ikke har formået at vinde POWER Ligaen før. Jeg føler dog også, at vi er favoritterne i opgøret på søndag, så for mig vil det ikke være en kæmpe overraskelse, hvis vi ender med at løfte trofæet, lyder det fra kraghen.

Pladsen i søndagens finale kom i hus, efter MASONIC i en tæt kamp mod Los Reyes tog sejren 2-1. Dermed fik de også revanche for sidste sæsons finale, hvor alexsomfans tropper tog sejren 2-1 og dermed også pokalen.

Det var yderst vigtigt. Både så vi selvfølgelig er endt i finalen på grund af det, men også fordi, at det som sagt var dem, som slog os i finalen sidste sæson. Jeg vil ikke tage noget fra Los Reyes-gutterne, men vi så helt klart, at det var os, der endte med at være finalister i denne sæson af POWER Ligaen.

Vokset mentalt

Søndag venter som nævnt en finale for MASONIC, og et blik på holdets finalestatistikker for første halvdel af 2022 er umiddelbart dyster læsning.

Det er nemlig blevet til tre nederlag på stribe i henholdsvis POWER Ligaen, Gamebox Invitational og MistGames Heroes of Tomorrow.

Jeg føler, at de tidligere finale-resultater har været på grund af en blanding af dårligt spil og uheld.

Vi, MASONIC, har som hold vokset meget både spilmæssigt, men også mentalt siden sidst vi var til LAN-finale i Odense. Her vil jeg også tilføje, at jeg tror, at det er en fordel for os, at vi har prøvet at spille en LAN-finale i Anarkist før.

Direkte adspurgt om en nøglespiller i søndagens finale, så vil kraghen i første omgang ikke pege på én specifik, da det især handler om det taktiske og holdmæssige. Men der er dog én, han alligevel godt vil fremhæve.

Cabbi er vokset meget i hans rolle og har vist rigtig gode takter på det seneste. Herudover er han ikke bange for at spise adskillige modstandere, og lur mig, om ikke Tricked ville ryge samme vej, siger kraghen.

I starten af juni kunne Tricked præsentere Lucky, som kom tilbage til holdet efter lidt over et halvt år hos Astralis. Han er en spiller, der både har vundet POWER Ligaen flere gange tidligere og samtidig blevet kåret til ligaens MVP.

Lucky kommer højst sandsynlig til at være en vigtig faktor for deres performance, men eftersom at de har byttet 1 til 1 AWP-spiller ud, så har vi stadig en rigtig fin ide om hvordan de gerne vil spille diverse maps og situationer.

Og hvordan kan I dæmme op for ham?

Flashbangs, lyder det kontant fra kraghen.

Finalen i POWER Ligaen afvikles d. 17. juli 12:00 i Anarkist | BEER & FOOD LAB lige midt i Odense.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.