coldzera har kvalificeret sig til Katowice med blot én enkelt holdkammerat.

ESL bekræfter transfer-rygter

Specielt ét hold er en overraskelse ved IEM Cologne 2022 Play-In.

Når de sidste otte hold skal findes til hovedturneringen ved IEM Cologne, så er det specielt ét navn, der skiller sig ud.

Det er den norske organisation 00NATION, der har haft både brasilianske og latinamerikanske mandskaber under sig, siden brandet blev købt af Nordavind i midten af 2021.

Først var det de tidligere MIBR-spillere med kNgV- som kaptajn, som så stille og roligt blev skiftet ud til fordel for coldzera og de største latinamerikanske talenter på scenen.

Med så prominente navne, var det ikke utænkeligt, at organisationen kunne have kvalificeret sig til Play-In-stadiet ved Cologne, men praktisk talt burde det være umuligt, da de i øjeblikket kun huserer to spillere - nemlig coldzera og try.

ESL bekræfter rygter

Selvom organisationerne ikke har offentliggjort det endnu, så kan man nærmest med sikkerhed sige, at 00NATION har købt en brasilianske trio fra GODSENT, og her lyder rygterne på, at der er tale om TACO, dumau og latto.

De tre spillere vil nemlig udgøre en core, der sammen med HEN1 og b4rtin havde samlet nok point sammen i ESL's "Road to Cologne North America" til en plads i Play-in-eventet.

Dermed kan 00NATION have overtaget GODSENT's chance for at spille sig videre til hovedturneringen.

Nem åbningskamp for danskere

Det nye 00NATION får lidt af en ilddåb, da de skal møde Astralis i første kamp i Play-In, hvor man hurtigt kan blive sendt ud i kulden.

For det andet danske hold ved Katowice, Heroic, bliver første udfordring tyske Sprout med de danske spillere raalz og Staehr samt coach BERRY.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.