Håbet om overlevelse lever

SERA YOUTH reddede sig med nød og næppe fra direkte nedrykning, og nu venter relegationspillet.

Denne uge blev POWER Ligaen og divisionerne afgjort, og vi fik sat navn på de hold, der skal spille om overlevelse, oprykning og slutspil i de næste par uger.

Et af de hold, der skal spille om overlevelse, er SERA YOUTH, der før sidste kamp lå til direkte nedrykning fra 1. division.

Men takket være en sejr i sæsonens sidste kamp mod Linx Legacy Vendetta lykkedes det for mandskabet at sikre en plads i relegation, og dermed lever håbet om 1. division i næste sæson fortsat.

Og stemningen både under og efter kampen mod Linx Legacy Vendetta var helt fantastisk, fortæller FBM, der er AWP'er for SERA YOUTH, til Dust2.dk.

Kampen var virkelig fed at spille, eftersom det ikke er hver dag, man får lov til at spille mod et hold af den kaliber.

Vi spiller en godkendt kamp, hvor vi formår at hive en sejr op af hatten.

Stemningen var fantastisk under hele kampen, virkelig en fornøjelse at spille. Jeg er dog stadig ikke helt tilfreds med vores spil endnu, vi laver en del fejl her og der, som skal rettes op på.

Der var specielt meget hype efter, da vi faktisk troede for en uge siden at relegation nærmest var umuligt. Dog bevarede vi troen igennem det hele.

Syv nederlag i streg

Kampen markerede slutningen på et grundspil, der mildt sagt har været op og ned for SERA YOUTH. Efter at have hentet to sejre i sæsonens første fire kampe, løb de ind i Struggletony, der tildelte dem et 16-12-nederlag.

De efterfølgende seks kampe bød også på nederlag for SERA YOUTH-gutterne, og det var nok lavpunktet på sæsonen, forklarer FBM.

Jeg synes, det var rigtig hårdt at tabe syv kampe i streg. Jeg er en rigtig dårlig taber, så derfor synes jeg, det var virkelig frustrerende at tabe.

Hvad var så sæsonens højdepunkt?

Mit højdepunkt må nok være kampdagen, hvor vi skal vinde, ellers er det direkte nedrykning. Her stepper vi hver især op og viser, at vi godt kan spille op, trods vi blevet kørt over i hele sæsonen.

Nu venter så relegationspillet for SERA YOUTH, hvor de skal kæmpe mod holdene fra 2. division om en plads i 1. division i næste sæson. Og stemningen på holdet er god efter redningen, men de er også klar over, at de ikke er i mål endnu.

Det er superfedt at gå fra et nærmest ”sikret nedrykning”, til at ramme relegation.

Men vi er også klar over, at arbejdet langt fra er færdigt. Der venter en hård bo3 mod et sikkert meget velspillende hold. Det bliver ikke en nem kamp, men så længe vi gør vores bedste, kan det ikke gå helt galt.

Relegationspillet afvikles 27.-29. juni, og foruden SERA YOUTH er også Obliviate, AaB, forsinket5, Sørby Esport og Agaming at finde i spillet om en plads i 1. division.

SERA YOUTH består af:

  • Danmark FBM

  • Danmark Boring

  • Danmark hudz

  • Danmark KDone

  • Danmark v4nse

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.