Kjaerbye tilbage i top 30

Magisk og dupreeh rammer top 5, mens Kjaerbye gør sit indtog i top 30 igen efter et års pause.

BLAST Premier Spring Final 2022 var ugens store event, der ændrede hakkeordenen i toppen international CS.

Alle semifinalisterne rykker frem i ugens opdatering af HLTV's verdensranglisten.

Vinderen, NaVi, går en plads frem til andenpladsen og er nu mindre end 10 point fra at overhale FaZe, der har gjort krav på førstepladsen i første halvdel af 2022.

Vitality hopper til gengæld fem pladser frem som følge af deres andenplads. Den gode placering falder på et ekstra tørt sted for det dansk-franske hold, der ellers har haft svært ved bare at ramme slutspil i dette år.

Men de helt store vindere af BLAST i Lissabon er, i hvert fald hvis man kigger på verdensranglisten, OG, der overhaler 11 hold og ender på en 13. plads lige under Astralis. Det store hop kommer på baggrund af sejre over NaVi og ENCE, før de blev slået i semifinalen af et NaVi, der var kommet op i omdrejninger.

Kjaerbye finder vejen til top 30

I bunden af listen er det britiske Endpoint med Kjaerbye på holdkortet, der brager ind i top 30.

Hele 13 pladser går de frem og ender dermed på en 26. plads.

Den flotte entré kommer efter to 2-0 sejre over franske HEET og australske ORDER ved ESL Pro League Season 16 Conference, der samtidig sikrede dem en plads ved næste sæson af ESL Pro League.

Det er mere end et år siden, at Kjaerbye var at finde blandt verdens bedste, da Hyenas ikke nåede helt derop inden projektet blev nedlagt.

#1(Med 0 svar)
20. juni 2022 kl. 21:08
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Fik endelig hørt podcasten med Kjaerbye, og selvom jeg stadig har mine tvivl om hvorvidt han har overskuddet til at spille på øverste hylde og bruge de ekstra timer, så er der ingen tvivl om at han har fået hovedet rigtigt med den her gang .. Med Rejin på sidelinjen tror jeg også at det bliver godt.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.