Toft har været CEPTER BITSKINS' bedste spiller denne sæson.

Nu skal grundspillet afgøres

De sidste hold til slutspillet skal findes mandag aften.

Det er langt om længe blevet tid til at få afgjort POWER Ligaens grundspil, og selvom MASONIC ender i toppen, og SERA qua deres sidsteplads rykker direkte ned, så er der stadig en masse at spille for.

Især for CEPTER BITSKINS, DREAM og Atlantic, der alle tre ligger og dyster om de to sidste pladser i slutspillet, som Tricked, Los Reyes og Astralis Talent foruden MASONIC er mere eller mindre sikre på at komme til.

Netop Atlantic og CEPTER BITSKINS har før aftenens kamp de bedste kort på hånden, da de begge har spillet én kamp mindre end DREAM og derfor kan skubbe mupzG og co. ned på 7. pladsen og snuppe billetten til slutspillet.

Kuglerammen frem

Aftenen på streamen rundes af med CEPTER BITSKINS' to opgør mod henholdsvis Los Reyes og Astralis Talent, som begge har vist fine takter i løbet af sæsonen.

Sidstnævnte er dog et hold, som CEPTER BITSKINS én gang før har besejret, og mandag aften vil derfor være et perfekt tidspunkt at gentage den bedrift.

Skulle CEPTER BITSKINS ende á point med DREAM, så ser det umiddelbart ud til, at CEPTER BITSKINS ender som sorteper, da de indbyrdes har dårligst rundeforskel.

Selvom de vandt sæsonens ene opgør 16-9, så tabte de sæsonens andet opgør 16-8, og derfor er DREAM én runde bedre.

Det er derfor først i aften, når sidste skud er affyret, vi kan sætte navn på samtlige seks hold, vi får at se i slutspillet.

Stillingen i POWER Ligaen er:

Sådan sender Dust2tv mandag aften:

18:00 - Danmark SERA vs. Danmark Astralis Talent
19:00 - Danmark Catchii Academy vs. Danmark Shift PEEK
20:00 - Danmark Linx Legacy vs. Danmark Tricked
21:00 - Danmark CEPTER BITSKINS vs. Danmark Los Reyes
22:00 - Danmark CEPTER BITSKINS vs. Danmark Astralis Talent

Følg med her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.