Et af esportens store rivaliseringer får skrevet et nyt kapitel i aftenens finale.

Finalebrag: s1mple mod ZywOo

Verdens bedste spillere de sidste fire år mødes i finale for første gang i over et halvt år.

Når det i aften går løs i Altice Arena i Lissabon, så er det med verdens bedste spillere gennem de sidste fire år på hver sin side af serveren.

s1mple blev kåret som verdens bedste spiller i 2018 og 2021 af HLTV, samtidig med at han kom på en tæt andenplads i årene derimellem.

For ZywOo's vedkommende, så kom han stormende ind på scenen og snuppede førstepladsen for næsen af s1mple i 2019 og 2020, mens han måtte tage til takke med andenpladsen i 2021.

Nu mødes de i en finale for første gang i over et halvt år, når vinderen af BLAST Premier Spring Finals 2022 skal findes, og begge spillere har ramt formen i turneringen, hvor de er de to højest ratede spillere indtil videre.

Skal forsøge at bryde stime

Selvom de to giganter historisk har vundet over hinanden i flere afgørende kampe, så er opgøret faldet ud i s1mple og NaVi's favør det sidste lange stykke tid.

Faktisk har NaVi vundet de sidste syv interne opgør, og man skal helt tilbage til BLAST Premier Fall Finals 2020, før ZywOo sidst fik s1mple ned med nakken.

Trofæ-tørke

Hverken Vitality eller NaVi har opnået fordums storhed i 2022, hvor begge organisationer stadig har til gode at løfte et trofæ.

Natus Vincere nåede finalen ved majoren i Antwerpen, men blev kørt af banen af FaZe, og for Vitality's vedkommende er dette første gang det fransk-danske mandskab har nået en finale, siden tilføjelsen af den tidligere Astralis-trio i form af dupreeh, Magisk og zonic.

Man må derfor formode, at begge hold har blod på tanden for at få den første turneringssejr i 2022.

Kampen starter kl. 18:30 og kan ses på BLAST streamen herunder

#1(Med 1 svar)
19. juni 2022 kl. 14:04
RAF
Måske vitality har en chance nu hvor navi har ny igl, stand-in og simple måske på vej ud og dermed ikke samme gejst (måske) men det blir nok tæt uanset.
#2(Med 0 svar)
19. juni 2022 kl. 15:30
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Ny igl eller ej er det skræmmende at NaVi ruller faze over 16-1.

- jeg tror de begge har en chance tbh
#3(Med 1 svar)
19. juni 2022 kl. 15:45
DOMINA7HOR
Længe siden vi har haft en s1mple vs. ZywOo-finale. Det er nærmest helt ny-nostalgisk! Hepper på ZywOo og danskerne! Og håber det er vendepunktet for Vitality!
#4(Med 0 svar)
19. juni 2022 kl. 19:19
RasmusRoev
Fuldstændig 100+! :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.