Vitalitys lappeløsning på kommunikation kan blive permanent.

Vitality med fransk lappeløsning

Magisk anerkender, at kommunikationen er under niveau for et tophold.

Det dansk-franske Vitality mandskab præsterede deres største resultat til dato, da de slog verdens nummer to, ENCE, i kvartfinalen ved BLAST Premier Spring Finals med 2-0.

I den anledning blev Magisk spurgt ind til kommunikationen mellem de danske og franske spillere.

Kommunikationen vil selvsagt nogle gange være lidt stressende, men det var meget bedre i dag end normalt. Vi ved, det ikke er perfekt lige nu, men alting tager tid, og vi ved, at det er noget, vi arbejder med og har meget fokus på, fortalte Magisk ovenpå sejren.

Selvom det lyder som om, der er meget kaos nogle gange, har vi også stadig nogle gode runder, hvor vi har god kommunikation, og folk laver gode calls.

"Skift til fransk"

Under kampen fik dupreeh sagt "skift til fransk", hvorefter ZywOo, apEX og misutaaa fortsatte kommunikationen på deres modersmål, når det kun var franskmændene tilbage i live.

Det er naturligvis langt fra optimalt, at hele holdet ikke altid kan kommunikere.

Magisk anerkender da også, at kommunikationen slet ikke er så god, som den brude være på et tophold.

Vi må være ærlige om, at kommunikation ikke er den bedste lige nu. Det er helt sikkert ikke på det niveau, vi vil have det skal være, og måske også lidt under det niveau, man har brug for på et tophold lige nu. Det er vi selvfølgelig klar over.

Når man spiller en turnering, vil man vinde, og hvis det giver os en bedre chance for at vinde, er det klart noget, vi vil gøre.

Holder fast i det franske

Selvom sprogskiftet startede som en lappeløsning, har det ifølge danskeren vist sig at fungere godt for mandskabet, og Magisk regner da også med, at de til dels vil holde fast i det franske.

Lige nu er det en lappeløsning, men jeg tror også, det er en god ting til en vis grad. Hvis der er tre franskmænd i live og snakker fransk, kan jeg stadig tale. Jeg kan stadig give information. Jeg tror, det er godt, når de er i de situationer, og jeg tror, vi vil fortsætte med at gøre det i fremtiden på en eller anden måde. Men det startede som en lappeløsning.

Siden tilføjelsen af de to danske spillere Magisk og dupreeh samt den danske coach zonic i januar er Vitality faldet fra en fjerde- til en 10.-plads på verdensranglisten.

Mandskabet endte på en 9.-11.-plads ved majoren i Antwerpen og senest en 7.-8.-plads i Dallas, hvor de blev slået ud af G2 lige før slutspillet.

Vitality står nu i semifinalen ved BLAST Premier Spring Finals, hvor de klokken 20:00 løber sammen med netop G2 om en plads i finalen.

Vitality består af:

  • ZywOo

  • apEX

  • misutaaa

  • Danmark Magisk

  • Danmark dupreeh

  • Danmark zonic (coach)

#1(Med 4 svar)
18. juni 2022 kl. 18:12
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det holder jo ikke det der. Det er ligesom at spille en pug og så skulle give info 2 gange fordi man sidder på ts med mates.
Er da glad for han selv erkender det er en lappeløsning. Først at give info om noget der sker på sites på fransk og så derefter engelsk giver da også en helvedes masse unødvendigt snak når folk sidder i stramme situationer 😬
#2(Med 3 svar)
18. juni 2022 kl. 18:15
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Men er vel ikke det han siger, er i hvert fald ikke det jeg forstår det som. Som jeg forstår det er det situationer hvor det er de 3 franskmænd kun i live eller en del af det specifikke play at de snakker fransk. Klart det kan være problematisk, men at de snakker fransk når det kun er de 3 der skal forstå hvad der bliver sagt er i min bog okay.
#3(Med 2 svar)
18. juni 2022 kl. 19:13
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Han skriver da også de gør det når de andre er i live til sidst i hans udtalelse, og at det er en lappeløsning for dem. Uanset hvad er det da snak man ikke forstår noget af der forstyrrer 😂 kæft jeg var væltet hvis jeg skulle sidde og høre på baguettes og alt muligt pis mens jeg sidder og lytter efter footsteps. Det er sku nok når folk gør det midt under en faceit 😂😂😂😂
#6(Med 1 svar)
19. juni 2022 kl. 00:25
leandr
Kan du ikke læse? xD Det siger han da aldrig på noget tidspunkt.
#8(Med 0 svar)
19. juni 2022 kl. 16:23
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Lige nu er det en lappeløsning, men jeg tror også, det er en god ting til en vis grad. Hvis der er tre franskmænd i live og snakker fransk, kan jeg stadig tale. Jeg kan stadig give information. Jeg tror, det er godt, når de er i de situationer, og jeg tror, vi vil fortsætte med at gøre det i fremtiden på en eller anden måde. Men det startede som en lappeløsningAltså jeg forstår det her som om magisk stadig er i live på pågældende tidspunkt når han siger han selv kan give info? Og så får de bare lov til at tale fransk sammen??
Måske lige hurtig nok du skriver jeg ikke kan læse....
#4(Med 0 svar)
18. juni 2022 kl. 19:19
Wasin
Fuldstændig uholdbart - jeg havde hellere set at de tabte nogle kampe og samtidigt accepteret at det var en del af processen.

Hvad nu hvis de snakker fransk og laver et call eller giver info som magisk/dupreeh åbenlyst ved er forkert men ikke kan rette fordi de ikke forstår fransk?

Det her er begyndelsen på enden for det her hold.
#5(Med 1 svar)
18. juni 2022 kl. 21:07
_ANDY3460
Hvordan kan magisk mene at det er det rigtige at skifte til et sprog nogle spiller og coach ikke fatter et klap af, må da være en af de mere åbenlyse løgne i cs verdenen...!
Håber og tror ikke på at en top professionel cs spiller mener at det skulle være helt ok, at afskære noget af holdet for hvad der skal ske under forskellige perioder af kampene??!!
Der er virkelig noget HELT galt hvis man også som coach skulle stå og se (eller høre) til at tre gutter lader de to andre "holdkammerater" være helt uden viden om hvad de skulle mene og planlægge.
Det kan jo også splitte på længere sigt til træning osv.
#7(Med 0 svar)
19. juni 2022 kl. 15:38
wazorntB
Næste skridt: Dupreeh og magisk skal lære fransk.

Det virker som flere andre skriver, ikke som den rette løsning. Det er lidt som at pisse i bukserne en kold vinterdag - Det varmer måske lidt i starten, men bliver hurtigt en klam og kold fornøjelse!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.