NaToSaphiX vil gerne dele ud af sin viden om CS:GO.

Vil være den nye Pimp

NaToSaphiX melder sig på banen som kommentator og ekspert.

Den danske schweizerkniv, NaToSaphiX, er klar til at vende tilbage på skærmen.

Det melder multi-talentet ud på Twitter.

De sidste par år har NaToSaphiX dedikeret til karrieren som professionel spiller, hvor han bl.a. har spillet for Sprout, Heroic, Nordavind, Lyngby Vikings og GORILLAZ samt været stand-in for MOUZ og Complexity.

Her har han ofte udfyldt de roller, der manglede på holdene, selvom hans primære styrke er som AWP'er.

Nu håber han at gøre Pimp selskab ved diverse turneringer som caster eller ekspert, og der bruger han sin populære YouTube-kanal som et showcase for, hvad han er i stand til.

Ikke første tur i manegen

Hvis NaToSaphiX bliver hyret som kommentator, så vil det være en tilbagevenden til årene 2016-2018, hvor han arbejdede ved flere turneringer som kommentator.

Her er de mest nævneværdige events ESL Pro League Season 3 Europe og Global eSports Cup Season 1.

#1(Med 26 svar)
14. juni 2022 kl. 18:58
Wasin
Det ville være oplagt at træde ind hos tv2. De kunne godt bruge et lidt mere professionelt input til specielt jern. Hvad enten det er påtaget eller ej så fremstår han for mig ikke som en der ved ret meget om cs.
#4(Med 25 svar)
14. juni 2022 kl. 19:11
Accepted
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Som udgangspunkt er det jo som vært ikke unormalt at skulle gøre sig selv mere uvidende end man faktisk er, hvilket jeg er sikker på også er tilfældet her.

Det er værten der skal ligge op til at eksperterne kan gøre deres job, nemlig at agere eksperter. Værten er der ikke til at slynge de hårde facts og det dybdegående viden ud, lige meget om man har det eller ej.

Med det sagt, synes jeg nu ofte der er masser glimt af at Jern ved en hel del om det han arbejder med :)
#5(Med 19 svar)
14. juni 2022 kl. 19:14
JERN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Tak Accepted. Tror det er en kombination af begge jeres synspunkter. Tit og ofte kan jeg godt gennemskue hvad der er op og ned, men har aldrig selv prøvet at være spiller, så tit og ofte siger jeg også, som den faceit level 4 jeg er.
#6(Med 14 svar)
14. juni 2022 kl. 19:30
Wasin
Selvfølgelig kommer min kommentar til at fremstå som et angreb mere end intentionen er. Som du selv siger, så fremgår det ret tydeligt gennem din kommentering at du netop er lvl 4 i cs.

Også netop derfor jeg mener det kunne være et godt input med nato på holdet. Sådan du kan være mere vært og mindre kommentator.

Jeg håber det giver mening :)

EDIT; Og desværre kommer det mere til at virke som et irritations moment for en type som mig. Mens der blandt nye seere og folk der ikke selv spiller osv der fungerer det nok rigtigt godt.

Men det er desværre derfor jeg vælger dansk stream fra.
#16(Med 1 svar)
14. juni 2022 kl. 22:01
JERN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Tager det slet ikke som et angreb. Elsker når nogen debatterer hvordan jeg er på skærmen. Alt feedback kan bruges!
#18(Med 0 svar)
14. juni 2022 kl. 22:15
Wasin
Perfekt! Det er selvfølgelig en hårfin balance mellem at tage nye seere i hånden der ikke kender spillet og samtidigt holde det på et plan/niveau som gør alle vi andre også gerne vil se med.

Desværre er den balance der ikke helt for mig endnu og jeg glæder mig til tidspunktet forhåbentligt kommer hvor man siger nu må eksperter være eksperter og så må de nye 'learn by watching'.


Håber at se med en dag igen, held og lykke!
#23(Med 5 svar)
15. juni 2022 kl. 07:26
MIkaelTV2
Bare af nysgerrighed hvornår har du så sidst set CS på enten Zulu eller PLAY Wasin?
#32(Med 4 svar)
15. juni 2022 kl. 11:30
Wasin
Det er vel en måned eller to siden.
#41(Med 3 svar)
15. juni 2022 kl. 16:18
MIkaelTV2
Vores nuværende faste kerne af folk er: Jern, MSA, Torben, Bubzkji og Pimp. Derudover bruger vi jævnligt VNG, CoachDP og spillere/trænere når det giver mening. Udover Jern mener du så vi mangler faglighed på de folk vi bruger? Spørger af nysgerrighed, da vi mere får kritik for at være for “seriøse” i vores dækning i 2022 end det modsatte. Vi mener selvfølgelig vi favner begge elementer, men det er jo en smagssag.
#42(Med 2 svar)
15. juni 2022 kl. 16:31
Wasin
Det er helt bestemt et kompetent lineup i har jer, specielt Torben mener jeg gør et fantastisk stykke arbejde. Han er vildt behagelig at lytte på, meget rolig og udstråler stor viden om spillet. Pimp+bubzkji taler for sig selv.

Min eneste anke er når jeg tuner ind og hører Jern(no offence) caste og så føler jeg til tider det bliver lidt for "lala". Personligt gider jeg ikke høre om der bliver kastet en kartoffel der skader så og så meget.

Men det er jo selvfølgelig 100% en smagssag. Ligesom jeg ikke gider se kampe på twitch med HugoByron og JustHarry er netop fordi det bliver for meget 'lallen' og interne jokes. Når jeg ser kampene vil jeg have indsigt, analyser og ting jeg ikke selv måske ser.

Men det er jo selvfølgelig altid en smagssag og en balance. Det skal heller ikke blive kedeligt, men nu er jeg kæmpe fortaler for Machine+spunj. De har for mig hele pakken og virkelig nogle jeg mener alle andre bør kigge til og lære af.

- Hvem er det i møder kritik fra?
#43(Med 1 svar)
15. juni 2022 kl. 16:45
MIkaelTV2
Tak for feedback. Vi synes også at holdet er rigtigt stærkt og pænt af dig at anerkende den udvikling Torben har taget. Det er meget imponerende synes vi også.

Jern er på alle måder en der et symbol på vores dækning. En stor del af vores seere forbinder langt hen af vejen dækningen med det han bringer med ind. Men ja vi har ikke de muligheder som ESL eller Blast har, hvor de kan hyre mange flere folk end os og derfor må vi blande rollerne lidt mere hos os. Vi er dog på de største events begyndt at arbejde hen mod at forsøge at have 5 folk udvalgte dage på samme tid. Dog skal det nævnes at mange seere foretrækker Jern fremfor en tidligere spiller som kommentator. Så vores udfordring som vi ikke ser som et problem er at forsøge at favne hele vejen fra nye seere til jer “nørder” på Dust2. Dejligt med jeres input på hvordan det går ☺️

Kritikken ja den går i begrænset omfang på at nogen foretrækker at det er mere underholdende end fagligt fokus. Vi synes bare ikke det skal være enten eller. Vi vil gerne undeholde og være udfordrende, mens vi på samme tid er knivskarpe på at formidle nuancerne i spillet.
#44(Med 0 svar)
15. juni 2022 kl. 17:00
Wasin
Yeah lige præcis og som jeg også har nævnt herinde i en anden kommentar så mener jeg jern fungerer super godt som vært fordi han netop er et underholdende aspekt og meget livlig foran kameraet.

Nu er jeg også meget kritik og "krævende" når jeg ser streams/sport osv. Men det bunder primært ud i mit engagement og interesse i spillet.

Det er jo trods alt også stadigvæk "nyt" for jer så det er jo også en 'learning process'. Så selvom det er godt nu, så vil det 100% blive endnu bedre i fremtiden.

I sidste ende er målet jo at vi kan få samlet alle under samme tag og få mere cs på skærmen!
#25(Med 5 svar)
15. juni 2022 kl. 08:27
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det tror jeg, helt generelt, er den balancegang der er. Mange foretrækker twitch fordi det typisk er nogle tidligere professionelle - i samme stil som fx tidligere professionelle fodboldspillere også kommenterer fodboldkampe.

Jeg er fan af det TV2 gør, fordi de med tiden kan få langt flere med ift. Hr og Fru Danmark pludselig kan se CS-kampe med deres børn, uden at føle sig helt tabt. Smed du omvendt en som Pimp på tror jeg lynhurtigt det ville blive russisk at høre på. Jeg ser det gerne på TV når det er muligt. Bl.a. fordi jeg vil støtte initiativet om at få mere esport derpå - men også fordi jeg netop synes de har en enormt god tilgang til det.

Da de begyndte at bruge cadian, eksempelvis, var jeg ikke så stor fan, der virkede det netop ude af balance da den Heroiske spiller virkede til at forsøge at drage al fokus på ham, hvilket gjorde livet svært for bl.a. rizc (og jern/msa/vng mener jeg).

Og så er jern bare enormt lovable, også for de ældre generationer - der kan det måske nogle gange være svært at se en 1.70cm høj, åleslank makker stå og gå helt nørdet i noget analyse :D
#31(Med 4 svar)
15. juni 2022 kl. 11:28
Wasin
Yeah i feel you. Det kan også sagtens være den mere pædagogiske tilgang er den rigtige her i de trods alt spæde år med 'dansk cs' i fjernsynet.

Med tiden hvis interessen er vokset nok kan man måske ændre sin facon lidt. Det er I hvert et drømme scenarie i mit hoved!
#37(Med 3 svar)
15. juni 2022 kl. 12:52
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det tænker jeg bestemt også vil ske, helt automatisk. Om 10-15ish år er det jo gamle røvhuller som mig, som sidder med de små banditter foran TV'et, og der er den nuværende tilgang ikke nødvendig på samme måde.

For mig virker det til TV2 har nuppet den helt rigtige tilgang, men for folk som du, jeg og mange andre (som typisk også er dust2 brugere), kan det være der fortsat vil gå lidt tid med twitch ;D
#38(Med 2 svar)
15. juni 2022 kl. 14:28
Wasin
Lige præcis. Vi kan forhåbentligt nå et punkt - om mange mange år selvfølgelig - hvor alle ved hvad cs går ud på. I samme omfang som alle ved hvad fodbold går ud på og mere eller mindre hvad reglerne er.

Sådan man kan samle alle brugere samme sted og ikke som nu have det lidt mere opdelt ved den lidt mere grønne/pædagogiske tilgang på TV mens twitch bærer lidt mere præg af ekspertise.

Vi må se om nogle år når vi er blevet gamle og grå håret gamle dreng :D
#46(Med 1 svar)
16. juni 2022 kl. 00:10
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
NÅR vi er blevet gamle og gråhåret? .. already there buddy :(
#47(Med 0 svar)
16. juni 2022 kl. 00:48
Wasin
Det grå guld? 😂
#14(Med 1 svar)
14. juni 2022 kl. 21:39
RasmusRoev
Bare lige for at sige det. Så gør du det fandme godt! En fornøjelse at se dig på skærmen! :)
#17(Med 0 svar)
14. juni 2022 kl. 22:11
JERN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Mange tak RasmusRøv! Det betyder meget :)
#20(Med 1 svar)
14. juni 2022 kl. 23:11
Ernst_Iv
Det er let at kritisere hvis man selv har en enorm viden. Dog skal man ikke tage fejl af at CSGO på Zulu har skabt en gigantisk interessere, netop fordi at værterne og eksperterne er til at forstå.
Søger man endnu mere nørderi kan man altid skifte til Twitch. Tror I har en rigtig balance mellem dem som er nye og rutinerede 😊
#22(Med 0 svar)
15. juni 2022 kl. 00:28
Wasin
Det er jo så netop spørgsmålet og opvejningen. Nu kan jeg kun tale på vegne af mig selv og nogle bekendte som sidder med samme opfattelse og derfor vælger det fra.

Men nu er mit lille skriv i højgrad konstruktiv kritik og som jeg også skrev til jern tidligere så er der absolut intet personligt rettet mod ham. Men ligesom Camilla Martin ikke er ekspert i onside studiet, så ville det være fedt hvis JERN kunne påtage sig samme rolle som hun har - udpræget vært.

Men det handler jo nok i bund og grund om hvorvidt økonomien er til det, for det ville kræve ekstra folk i studiet - det er klart.
#7(Med 2 svar)
14. juni 2022 kl. 19:33
Wasin
Men det bliver et problem for mig når værten også skal være kommentator. Hvis man kunne adskille tingene og få eksperter ind som kommentator og JERN som vært.

Som man også ser i fodbold osv.
#12(Med 1 svar)
14. juni 2022 kl. 20:25
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det ville være nice 🙏
#15(Med 0 svar)
14. juni 2022 kl. 21:59
JERN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det ville være mega nice, men desværre nok for dyrt med den ekstra roterende i studiet.
#29(Med 1 svar)
15. juni 2022 kl. 10:48
TubbyGold
Helt enig her. Jeg synes Jern gør det aldeles fremragende som vært. Og ja CS:GO eksperter skal være eksperter i CS:GO. Værter skal være eksperter i værtsskab. Man kan ikke være ekspert i begge dele. Jern er ekspert i lige præcis det han skal være ekspert i: Godt værtsskab. Kæmpe skud ud til Jern her fra.
#45(Med 0 svar)
15. juni 2022 kl. 20:23
JERN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ayyyyyyy! 🥂
#2(Med 12 svar)
14. juni 2022 kl. 19:00
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det var vel så samtidigt karrieren der blev afsluttet der? Træls han ikke ramte formen i Heroic ☹️
#10(Med 7 svar)
14. juni 2022 kl. 19:49
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg er ikke færdig som spiller endnu - min agent har fat i 5 forskellige hold på nuværende tidspunkt, men svært at sige om vi kan finde det rigtige

Jeg vil gerne caste så jeg kan holde mig oven vande mens jeg venter på næste projekt

Jeg skal nok melde officielt ud når jeg en gang går på pension som CS spiller, men for nu holder jeg stadig drømmen i live mens jeg har gang i andre ting

Om jeg så helst vil være spiller, caster, streamer eller noget helt andet, håber jeg at finde ud af 💪
#11(Med 0 svar)
14. juni 2022 kl. 19:51
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Fed artikel i øvrigt!

Det er længe siden jeg har set mit ansigt herinde, men det er dejligt at blive mindet om man stadig er en smule relevant i CS-verdenen ☺️
#30(Med 5 svar)
15. juni 2022 kl. 11:14
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hvor er det tingene er faldet fra hinanden de senere år? Er det fordi, du ikke har ville tage et skridt ned efter et ophold i Heroic, Sprout og standin hos col og mouz?

Ifølge dine egne udtalelser og set fra mit synspunkt, er du et sted, hvor du ikke rigtigt vil committe dig på din rolle. Du har leget med tankerne om at være awp(det er nok her du er bedst), igl, rifler.
Hvem er det som guider dig ud på dybt vand? Og disse tanker?

Jeg vil sige, at det er nemmere, at komme fremad, hvis man er sætter sig fast på sin rolle. Det har du desværre ikke gjort, siden dit 'fejlede' ophold i Heroic, det synes jeg er ærgerligt fordi du var skide god i sprout med awpedeN.

Jeg ved godt man ikke tjener millioner af kroner, ved at tage skridtet ned på Flames/Tricked niveau. Men det er et udstillingsvindue, til endnu engang at få chancen hos de store drenge, eller bare tier 2 holdene.
#33(Med 4 svar)
15. juni 2022 kl. 11:59
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Mega fedt netop at få dit input på situationen, det håber jeg du ved at jeg værdsætter og tillægger stor værdi

Jeg føler faktisk selv jeg har været klar til at tage skridtet ned mange gange og i lang tid.

For et års tid siden fik jeg et tilbud af Tricked, men jeg synes ikke det var et ret godt tilbud (i forhold til løn, holdets potentiale osv).

Jeg valgte i starten af 2022 at blive del af et hold som jeg selv så som et ret gevaldigt step ned, et hold bestående af Spellan, MOREE, Meztal og Kory.
Vi trænede sammen i en hel måned da vi havde en israelsk organisation som havde sagt de gerne ville signe os når vi havde fundet et fast 5. mands lineup.

Som du sikkert selv har prøvet før, så valgte organisationen pludseligt at stoppe med at svare os. 5 dage senere sagde de at de havde signet nye sponsorer som gjorde at de kunne hente os og betale os langt mere end før.
Dagen efter og fremadrettet hørte vi ikke fra dem længere og de har stadig ikke samlet et hold i CS:GO.
Det var en hel måned spildt hvor jeg i stedet kunne have arbejdet på noget der havde haft mere værdi den dag i dag.

Få måneder efter, havde jeg 2-3 tilbud hvoraf Finest var den ene.
Det var (som jeg tror vi har snakket om) et valg for dem mellem 4 IGLs, hvor af jeg var i top2.
Jeg er lidt usikker på detaljerne, men jeg tror de foretrak Golden, men det fungerede ikke umiddelbart og der var vist også noget med kontrakt, så de valgte at prøve med mig.
Vi havde egentlig ret udemærkede resultater føler jeg og få dage senere fik jeg at vide at det var mig de ville have og at jeg kunne skrive under på en kontrakt pr d.1, hvilket var om omtrent 5 dage. Skal lige siges at i den måned i Finest arbejdede jeg 11-12 timer med CS om dagen, da jeg havde en del som IGL der skulle indhentes.
Jeg gav det virkelig 110%.

Fredag fik jeg det at vide og mandag, på trods af at vi kun havde spillet én kamp og vundet den, fortalte de mig at de alligevel foretrak Golden og at jeg var ude.
Jeg blev lovet en kontrakt og så uden at jeg havde gjort noget anderledes blev den 3 dage efter taget fra mig.

Det var de første 3 måneder af 2022 og siden har jeg ikke ville joine en organisation jeg ikke kan stole på.

Jeg var med til trial for OG Academy som klart det største navn og mest erfarne spiller.
Jeg var med til uge 1 og uge 2, hvorefter coachen fortalte mig at han ville vælge mig til hvilket som helst hold, bare ikke OG Academy fordi jeg var for gammel.

Det er min rejse som spiller i 2022 indtil videre og jeg føler faktisk jeg har forsøgt at tage skridt ned af flere omgange - desværre er verden under corona svær at finde job i og på trods af at jeg på nuværende tidspunkt også prøver at samle et hold med dygtige spillere uden kontrakt, er det bare svært at se hvordan man skal kunne gøre karriere ud af at være spiller på nuværende tidspunkt, når man har husleje og andre ting der skal betales.
#39(Med 1 svar)
15. juni 2022 kl. 15:43
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Respekt for åbenheden omkring dit 2022. Hold kæft en ærgerlig omgang, og det lyder til at uheld, er en stor del af dit liv pt.
Jeg synes det vil være ærgerligt, hvis du stadigvæk brænder for at spille CS, at du begynder at lege med tanken om at være caster, det plejer at stoppe ens fremtid som spiller. Du vil 100% være en god ekspert, og du er jo generelt skide god på cam.

Husker godt vi havde været snakke, da du sad i finest, og legede caller. Mit største råd til dig, er jo igen, at du skal fandme finde ud af, hvad du vil spille. Det er simpelthen for svært at scoute dig til et hold, hvis man ikke kender din rolle, hvis du forstår mig.

Jeg håber, der sker et rebuild hos CPH Flames, og du er på tale hos dem. Du har noget at tilbyde, det er jeg slet ikke i tvivl omkring.

Jeg håber du kommer igen!
#48(Med 0 svar)
16. juni 2022 kl. 11:32
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er en monster ærgerlig omgang og jeg føler desværre meget af min karriere har båret præg af "uheld".
Man må jo spørge sig selv om hvordan man kan være uheldig så mange gange i træk og over så mange år - man kan kun kigge indad.

Jeg brænder stadig for CS, jeg har over 80 timer på 2 uger hvor jeg streamer 5-6 timer i hverdagen og spiller 4-5 timers CS hver aften med kæreste/venner.
Jeg ser i snit 7 demoer om ugen og med den video jeg laver i dag kommer jeg nok til at se over 10 alene (derfor jeg ikke streamer i dag).

Jeg føler jeg har niveauet og jeg føler at jeg stadig udvikler mig og lærer så meget som jeg kan nå, men i sidste ende afhænger det af om jeg får en chance mere.
Det du siger med at finde mig en rolle at spille er noget jeg har hørt før, men jeg har haft brug for at høre igen, så mange tak, min ven.

Jeg håber også at jeg kommer på tale hos CPH Flames eller et andet godt hold.
Jeg føler hvis jeg får chancen for at bevise mit værd så kan jeg sagtens, men uden muligheden må jeg kigge en anden vej for nu.
#40(Med 1 svar)
15. juni 2022 kl. 16:07
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Vil lige give dig probs for din ærlighed, og det at du ikke bare går i kontra som jeg føler rigtigt mange ville gøre :)
#49(Med 0 svar)
16. juni 2022 kl. 11:35
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Man har heldigvis et overvæld af tid til at være selvreflekterende i den situation som jeg står i.

Jeg er glad for at høre at du opfatter min ærlighed som positiv, jeg tror der er mange der kunne læse det som om at jeg skyder skylden på nogle dumme organisationer i stedet for at pege på mig selv.

Det gør jeg vel et eller andet sted også, men jeg føler dog stadig jeg har et ret reelt billede af situationerne jeg nævnte
#26(Med 3 svar)
15. juni 2022 kl. 08:29
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Der er da flere eksempler på spillere der prøver at tjene lidt penge ved siden af deres grind, for at holde så meget kørende som muligt, og forsøge at holde deres navn relevant på scenen.

Bubzkji, cadian og vng (Tænker han er lige ved at lande en aftale med et akademi hold som entry).
#28(Med 1 svar)
15. juni 2022 kl. 08:38
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Ud over cadiaN er ingen vel kommet tilbage.
#36(Med 0 svar)
15. juni 2022 kl. 12:50
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
True - men nu har jeg ikke så stor indsigt udenlands, hvor jeg dog er overbevist om flere laver den samme. Jeg tror stadig på vng nok skal lave comeback ..

Joke aside, mon ikke Bubzkji også kommer igen :)
#34(Med 0 svar)
15. juni 2022 kl. 12:01
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er præcist tanken!
#3(Med 1 svar)
14. juni 2022 kl. 19:10
RAF
"jeg tror at mange tror at jeg er den nye pimp"
#24(Med 0 svar)
15. juni 2022 kl. 08:01
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Jeg tror at nato tror at mange tror at han er den nye pimp
#8(Med 3 svar)
14. juni 2022 kl. 19:40
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Måske han bare sku starte for dust2 :D
#9(Med 0 svar)
14. juni 2022 kl. 19:49
SnaL
Ville være et godt sted at starte!
#19(Med 0 svar)
14. juni 2022 kl. 22:16
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Perfekt!
#27(Med 0 svar)
15. juni 2022 kl. 08:30
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Med seneste "kritik" af specifikke casters, kunne han måske overtage kampene om mandagen - se dét var en stream jeg ville se! :D
#13(Med 1 svar)
14. juni 2022 kl. 21:21
Pimp
Major deltager
Kan ikke anbefales... ;)
#35(Med 0 svar)
15. juni 2022 kl. 12:02
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
fuck
#21(Med 0 svar)
14. juni 2022 kl. 23:26
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det ligesom CONR4D han vil også gerne være Pimp
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.