vester har i denne sæson styret slagets gang på CEPTER BITSKINS.

IGL sigter efter playoff: Alt andet vil være skuffende

CEPTER BITSKINS ligger lunt i svinget til en plads i playoff, og onsdag kan de tage endnu et skridt på vejen.

Den 20. sæson i POWER Ligaen har passeret halvvejsmærket, og det spidser til i både toppen og bunden af tabellen.

Særligt kampen om top 6 og dermed en plads i slutspillet er tæt, og fire hold ligger i skrivende stund indenfor tre point om POWER Ligaens sjetteplads.

Et af holdene er CEPTER BITSKINS, der ligger lunt til at nappe den sidste plads i slutspillet. Det står i skærende kontrast til sidste sæson, hvor det akkurat lykkedes at redde sig fra nedrykningsspillet.

Men til trods for holdets forholdsvis pæne placering, så har optakten til denne sæson ikke været helt problemfri. Især to udskiftninger lige inden roster-lock gjorde, at vester måtte påtage sig IGL-rollen.

Det gjorde også, at jeg personlig skulle påtage mig en rolle, jeg ikke havde så meget erfaring på, men jeg følte der skulle ske noget, og jeg var klar til at tage noget mere ansvar.

Jeg synes, vi er kommet godt fra det, og jeg er tilfreds, så længe vi rammer playoff.

Derudover så passer rollerne meget bedre på det her lineup end det forrige, og alle virker til at have fundet deres plads på holdet, lyder det fra vester.

Vigtig aften i vente

Onsdag aften skal CEPTER BITSKINS i ilden to gange. Først gælder det Linx Legacy, inden de gæster DREAM, som begge ligger tæt på vesters tropper i kampen om sjettepladsen.

Og her kan CEPTER BITSKINS tage et vigtigt skridt på vejen mod slutspillet, og vester har da også en forventning om, at der bliver sat point på kontoen onsdag aften.

Nu skal jeg jo ikke jinxe noget, men jeg har en god forståelse og fornemmelse af, hvordan begge hold spiller, og kampene burde gå til vores fordel, hvis vi spiller, som jeg ved, vi kan. Derudover ligger vi lige med DREAM, der godt nok er en kamp foran, men den er stadig utrolig vigtig.

Slår I mupzG denne gang?

Hvem?

Ej, Jeg er glad for at se min mate mupper levere gode stats, det er bare ærgerligt, han ikke var varmet op, da han spillede med os, lyder det fra vester.

Onsdag aften er følgende kampe på streamen:

18:00 - Danmark Rydhave Gul vs. Danmark Syntox Talent (4. Division B)
19:00 - Danmark Linx Legacy vs. Danmark CEPTER BITSKINS (POWER Ligaen)
20:00 - Danmark DREAM.gg vs. Danmark CEPTER BITSKINS (POWER Ligaen)
21:00 - Danmark KaosKlan vs. Danmark CSE Main (3. Division C)
22:00 - Danmark Cire Esport vs. Danmark DeGuleGiraffer (4. Division B)

Følg med her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.