emili0 er XI Esport's yngste spiller.

Andre boller på suppen hos XI Esport

XI Esport foretog drastiske ændringer i holdkortet under transfervinduet og hev et par erfarne spillere ind. Det var nødvendigt for at få forbedret især ét aspekt.

På trods af fine resultater i første halvdel af den 20. sæson af POWER Ligaens 2. division B valgte XI ESPORT at skifte hele tre spillere under transfervinduet.

En af de to spillere, der fik lov at blive, er rifleren emili0, og han sætter her lidt ord på årsagen for de store ændringer.

Vi valgte wezx, whitewater og Sorenski, fordi de har en hel del holderfaring og har tidligere spillet på et højere niveau, end vi gør lige pt. Derfor er planen, at de kan hjælpe med at løfte os til nye højder og især løfte vores bundniveau, da det er en ting, vi har haft mange problemer med.

emili0 fortæller, at holdet ikke er tilfreds med kun at ligge og spille tæt om pladserne i oprykningsspillet, specielt efter de var meget tæt på at rykke op i 1. division i sidste sæson.

Det har ikke været en dans på roser siden de nye spillere kom til, da holdet både har vundet gode sejre og indkasseret hårde nederlag.

Alligevel har XI Esport formået at bide sig fast i toppen af tabellen, og ligger i skrivende stund nummer tre efter Catchii og HDE.eSpuma.

emili0 fortæller nemlig også, at det er hele vejen rundt i organisationen, at ambitionerne er steget.

Jeg startede på holdet for over et år siden, og på daværende tidspunkt var XI Esport en mindre organisation. Dengang havde vi en ejer, som ikke havde meget tid til at kommunikere med os spillere.

Efter vores nuværende ejer, Mandrup, tog styringen, er der kommet andre boller på suppen. XI har skaffet en masse spændende sponsorater, der giver os spillere en masse muligheder, og dermed er der også kommet flere krav.

XI Esport består af følgende spillere:

  • Danmark emili0

  • Danmark Sorenski

  • Danmark whitewater

  • Danmark wezx

  • Danmark Haze

#1(Med 0 svar)
10. juni 2022 kl. 14:01
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ez-frags
#2(Med 0 svar)
14. juni 2022 kl. 23:15
Dance
Guld Sæsonkort Sæson 15
"Dengang havde vi en ejer, som ikke havde meget tid til at kommunikere med os spillere."
Den ejer tænker jeg er mig. - Men jeg er kun ejer af brand og er det stadig.

Ellers har jeg misforstået noget helt. Men rettighederne til den hjelm er stadig hos mig.

Jeg er glad for at der kommet vind under sejlene efter Mandrup, han er dygtig men at sige det er et ejer skifte, har jeg nok misforstået. Men det kan være mudret som spiller.
#3(Med 0 svar)
15. juni 2022 kl. 00:07
magic-F
Ejer? Dan har altid været XI og aldrig givet det ud, måske mere brugen af det.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.