Falcons reagerer på udelukkelse

Organisationen tager afstand fra c0vert og snyd.

Torsdag morgen blev c0vert fra Falcons Academy udelukket fra Dust2.dks aktiviteter i 2 år grundet brugen af snyd i POWER Ligaen.

Nu har den danske organisation og en af spillerne selv sat ord på situationen, hvor Falcons understreger, at de ikke tolerer nogle former for snyd.

Falcons afslører ligeledes, at c0vert ikke længere vil være en del af organisationen og fortsætter:

Vi som organisation kan og vil ikke tolerere nogle former for snyd. Derfor vil vi gerne undskylde til vores spillere, holdene og fællesskabet. Og til vores elskede fans, skriver Falcons på Twitter.

Paydex, som er en af c0verts nu tidligere holdkammerater, fortæller, at han og resten af holdet tager afstand fra snyd og ytrer samtidig, at de ikke var klar over, at c0vert har snydt i POWER Ligaen.

På baggrund af nyheden fra Dust2.dk, vil holdet og jeg tage stor afstand fra c0verts misbrug af snyd i turneringen (POWER Ligaen 3. Division B). Vi har ikke kendt til det og er selvfølgelig alle trætte af hele situationen, og vi håber ikke, det har indflydelse på resten af holdet.

Falcons Academy har spillet 14 kampe i POWER Ligaen 3. Division B, hvor c0vert spillede alle kampe på nær en kamp, som blev afviklet onsdag, hvori det blev til et tæt nederlag.

Holdet, som Falcons Academy, benyttede i gårsdagens opgør:

  • Danmark Paydex

  • Danmark burg

  • Danmark Bremz

  • Danmark ult1mate

  • Danmark Poggeboy

#1(Med 0 svar)
2. juni 2022 kl. 21:56
BotHub
nogen der har nogle sketchy klips af ham? har ik hørt noget drama nogen steder om ham her
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.