larsen nåede næsten at være en del af Tricked i et år.

Derfor blev han bænket

Resultater under organisationens standard og missede målsætninger kostede larsens plads på holdkortet.

Den 25. maj blev larsen bænket hos Tricked.

Nu er organisationen på udkig efter en erstatning, som skal overtage rollen som AWPer på Danmarks 7. bedste hold.

larsen og resten af Tricked nåede at snuse blandt top 40 i verden i april, men siden da er resultaterne og placering på HLTVs rangliste stagneret.

Efter en rigtig fin periode efter at have signet larsen og IceBerg i december, har vi haft en mindre fin periode i løbet af de sidste på måneder, hvor vi blandt andet har misset et par af de sportslige målsætninger, som blev sat for det her holdkort, fortæller rizc, som er sportsdirektør i Tricked, til Dust2.dk.

Stagneringen i holdets præstationer med resultater under Trickeds standard samt missede målsætninger satte gang i udskiftningen på holdkortet

Grundet disse missede målsætninger, og et par måneder med resultater, som var under Trickeds og spillernes egne, standarder er vi blevet nødt til at lave en drastisk ændring på holdkortet, udtaler rizc til Dust2.dk.

rizc og Tricked er derfor nu i færd med at finde en afløser for den rutierende AWPer, som har en fortid hos blandt andet Movistar Riders og Singularity.

I øjeblikket er det 15-årige Chr1zN, som har fået muligheden ved at agere som stand-in.

larsen har været en rigtig vigtig del af vores udvikling over de sidste seks måneder, og en fantastisk person at arbejde sammen med - men en udskiftning skulle der til, og nu er vi på udkig efter en ny spiller til at overtage faklen som AWP hos Tricked, slutter sportsdirektøren af med.

Tricked består i øjeblikket af:

  • Danmark IceBerg

  • Danmark PR1mE

  • Danmark kiR

  • Danmark kwezz

  • Danmark Chr1zN (stand-in)
    --

  • Danmark Winspai (coach)

  • Danmark larsen (bænket)

#1(Med 0 svar)
2. juni 2022 kl. 18:16
odens
Nice Clickbait ! :D

Altså så skulle hele holdet vel bænkes ? der står jo ikke hvor HAN bliver bænket, med mindre han er hele grunden til at de ikke har spillet op til forventningerne :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.