es3tag har overtaget AWP-rollen hos NIP.

"Mange folk tror, jeg skal være den nye device"

es3tag var tilfreds med holdets præstation ved majoren, og hvis de ikke havde mødt FaZe eller NaVi, så var de endt i semifinalen, fortæller han.

Efter 15.000 timer på serveren og utallige spillertrøjer lykkedes det endelig den alsidige es3tag at komme med til en major.

Ikke nok med det, så spillede han sig sammen med svenskerne i NIP til en plads i slutspillet, og det selvom rollerne på holdet endnu engang blev byttet rundt bare en måned før majoren, da ninjaerne hentede Brollan fra rivalerne i fnatic.

Dust2.dk fangede es3tag kort før major-finalen skulle spilles, for at høre hvordan det var at få sin drengedrøm opfyldt.

Det er selvfølgelig helt ubeskriveligt. En ting er når, man kvalificerer sig til majoren og får en sticker.
Allerede der er det banebrydende for mig, og så at komme i top 8 det er jo bare en drøm, der går i opfyldelse. Jeg føler endda, at hvis vi havde mødt hvem som helst andre end FaZe og NaVi, så var vi kommet i top 4.

Selvom NIP endte med at tabe til de fremtidige vindere i FaZe, så betyder det ikke, at es3tag var ked af slutspillets lodtrækning.

Det er egentlig bare en fed tankegang at have, når man kommer ind til kampen, at vide at det er FaZe. Det er de bedste i verden, du skal slå, men vi giver det hele armen, og efterfølgende må vi bide i det sure æble, hvis det går dårligt. Vi havde jo alle chancer for at vinde den kamp der, og det giver jo kun noget til de fremtidige turneringer.

Få de bedste CSGO betting sider her.

Tweetet herunder var fastgjort til toppen af es3tags profil i flere år.

Kan du mærke her et par dage efter, hvor nederlaget er kommet en lille smule på afstand, at det bare gør jer endnu mere motiverede til næste turnering?

Ja det tænder lidt en ild i én.
Nu er det jo Dallas, der er næste turnering. Det er bare overhovedet ikke det samme niveau af følelser som majoren, så jeg tror, vi skal lægge alle vores timer i at ramme vores loft til næste major.

Vi er jo et nyt hold ift., at vi har skiftet rigtig mange roller. Der er gået en måneds tid med Brollan. REZ og Plopski har fået nye roller, så det har jo været en kæmpe omvæltning. Så det er kun positivt, at det er gået så godt på det seneste.

Men det er jo altid irriterende at være til eventet og se folk gå op til finalen, vel vidende at det godt kunne have været en selv.

Du har haft mange forskellige roller i de hold, du har været på de sidste to år. Har du fundet dig godt tilpas i NIP nu med den her AWP-rolle?

Altså jeg tror, at rigtig mange folk tror, jeg skal være den nye device, og det kommer jeg altså ikke til at være.

Ikke fordi jeg ikke tror, at jeg ikke kan gøre nogen af de samme ting. devve er jo god til at positioner sig og bevæge sig rundt, og det tror jeg godt jeg kan finde ud af.

Jeg tror bare ikke, der er plads til det på det her hold lige nu. En som ikke tilbyder at kaste granater og gøre de sure ting, som skal gøres hele tiden. Så jeg tror, at hvis vi skal vinde, så er det vigtigt, at der er en, der er villig til at gøre det, og lige pt., der er det mig, der tager den.

Det tror jeg er vigtigt at indse på et hold, at jeg skal ikke gå ud og være stjernen, når vi har nogle som Brollan, REZ og hampus, der allesammen laver plays.

device har ikke været på serveren for NIP siden årsskiftet, hvor han valgte at trække stikket på ubestemt tid.

Vi blev nødt til at høre es3tag, om han havde fået personlig assistance af Danmarks bedste AWP'er i forberedelserne op til majoren.

Jeg har ikke villet plage devve med CS-snak, så der lader jeg bare ham få fred, så nej.

#1(Med 5 svar)
25. maj 2022 kl. 08:23
zagal
"Jeg tror, at rigtig mange folk tror"...

Der tror jeg du troede forkert. :D
#4(Med 4 svar)
25. maj 2022 kl. 09:01
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Haha, Jeg tror at es3tag tror på at mange tror det :D ..

"Ikke fordi jeg ikke tror, at jeg ikke kan gøre nogen af de samme ting. devve er jo god til at positioner sig og bevæge sig rundt, og det tror jeg godt jeg kan finde ud af." .. Lol. Casual nok at kaste den op i luften om en spiller der har været top 3 flere gange individuelt :D ..

Jeg tror ikke på de kan holde det niveau de havde til majoren - tror det handler om honeymoon-fase fra dem. Dét der med at skifte roller til højre og venstre plejer sjældent at fungere på længere sigt, når man møder modgang og folk prøver at placere skylden.
#11(Med 0 svar)
25. maj 2022 kl. 13:20
zagal
Han må en tur i kirken med alt den "troen". :D
#12(Med 2 svar)
25. maj 2022 kl. 15:43
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Synes da, at det er meget fair af es3tag at sige.

device er jo en meget komplet spiller på samme måde som s1mple og zywoo i den forstand, at han også er en uhyggelig pistol og riffel-spiller, hvilket jo også har været med til at gøre ham til en top 3 spiller. Generelt er han jo bare mega dygtig mekanisk også.

es3tag siger så, at han er god til at positionere sig, hvilket også var et kendetegn for device, det er jo bare et enkelt aspekt.

Han kunne jo også sige, at han er bedre med utility og movement (mekanisk) end device, hvilket sikkert også er rigtigt, men som man ikke bliver en top 3 spiller af på HLTV.

Anyway, det han siger er jo bare, at når folk kun kigger på es3tag's stats og sammenligner dem med devices, så har de misforstået, hvordan de to AWP'ere bliver/blev brugt på de to NIP-hold.

Man kan f.eks. se at es3tag kastede mange flere flashes I Antwerpen end device gjorde i Stockholm, samt at modstanderne blev blinde i længere tid i gennemsnit.
#13(Med 1 svar)
25. maj 2022 kl. 16:36
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Helt bestemt, men hvis folk i sandhed gør det, er der vel tale om folk der ikke forstår de mere basale ting i CS - altså ift at alle spiller forskelligt i givne roller.
#16(Med 0 svar)
25. maj 2022 kl. 17:14
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
jeps :) dem er der nok en del af.
#2(Med 5 svar)
25. maj 2022 kl. 08:25
Madsen
meget tyder vel på devve ikke kommer tilbage?
#5(Med 4 svar)
25. maj 2022 kl. 09:03
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Enig. Ikke meget der peger på han kommer tilbage - slet ikke i nip, anyways. Hans fysiologiske sygdom og de mange rygter om det mentale der også er presset, tyder på han nok har brug for en længere pause i stil med fx Kjaerbye.
#7(Med 1 svar)
25. maj 2022 kl. 09:39
Madsen
ja enig..

havde sgu regnet med at han kom tilbage eftersom han virkelig har givet den gas på faceit i nogle måneder nu.. :(
#14(Med 0 svar)
25. maj 2022 kl. 16:45
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Yeah, han vil ihvertfald blive savnet meget med hans niveau - men også for nogle af os helt gamle banditter der var aktive dengang han brød igennem som spiller. Flere og flere af de gutter fra dengang falder langsomt fra, og det ér jo sjovt for os gamle at se dem give den gas.

Men lad os se, tror ihvertfald ikke det bliver under nip fanen vi ser ham igen..
#9(Med 1 svar)
25. maj 2022 kl. 09:46
Ztereo
Jeg ville faktisk heller ikke bebrejde ham ikke at komme tilbage. Han har vundet alt der er at vinde, haft et stabilt topniveau som top 5 spiller i verden i 6 år i streg.
Han har bakset med sin spiserørskatar, hvor han alligevel kom tilbage og rev alle hold fra hinanden igen.

Jeg ved, af gode grunde, ikke noget som helst om hvordan han går og har det mentalt. Men jeg kunne forestille mig, at hvis jeg havde været i den absolutte verdenstop og haft så pakket et program i så mange år, så ville jeg sgu også have brug for at få noget luft rent mentalt.

Der er gået et år, hvor alle andre spillere har grindet (har ingen tal på om han sidder og høvler Faceit etc.), men man må formode, at det bliver på et noget andet niveau i starten, hvis han (fingers crossed) beslutter sig for at komme tilbage.
#15(Med 0 svar)
25. maj 2022 kl. 16:47
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Helt enig! God betragtning. Bliver spændende at se - kan se en, i et andet svar over dit, skriver at han er aktiv på faceit - men derfra og til tier 1 cs er jo selvfølgelig to forskellige verdener.
#3(Med 3 svar)
25. maj 2022 kl. 08:45
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
De er jo jævnaldrene
Så hvordan bliver han den næste device? Umuligt for ham at opnå hvad device har mellem 20-26 jo 😂
#6(Med 2 svar)
25. maj 2022 kl. 09:25
Hunt
Han har været bedre i 2022 :p
#8(Med 0 svar)
25. maj 2022 kl. 09:41
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Haha der skulle vidst heller ikke så meget til 😂
#10(Med 0 svar)
25. maj 2022 kl. 09:46
Ztereo
:DDD
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.