Stavn ender højst sandsynligt som den bedst ratede dansker ved majoren.

"Vi er allesammen super kede af det"

Dust2.dk fik lov til at tale med Stavn efter et hjerteskærende nederlag til NaVi.

Det blev ikke til nogen danske hold i semifinalerne i denne omgang, selvom vi havde flere repræsentanter end normalt i majorens slutspil.

Stavn gjorde sit bedste, for at hive Heroic ind i semifinalen, men det var i sidste ende ikke nok i en kamp, der blev afgjort af marginaler.

Den danske stjerne satte et par ord på opgøret og majoren efter kampens afslutning.

Jamen vi er allesammen super kede af det. Det var en tæt kamp. Vi er ikke helt på toppen lige nu. Vi følte, vi sagtens kunne have vundet den kamp og mod så stærkt og erfarent hold som de tidligere major-vindere som NaVi - at vi går ind og spiller, som vi gjorde, det er vi stolte af, men samtidig super trætte af at tabe.

Inferno bølgede frem og tilbage, indtil Heroic fik kontrol over T-siden og kørte NaVi over.

Det så til gengæld sort ud på Ancient, da NaVi fik hele ni runder på deres T-side, men selvtilliden og troen på egne evner fik Heroic tilbage på mappet.
Stavn fortæller, at Ancient selvfølgelig ville være et svært map for Heroic, men at han er stolt af holdets T-side.

Jamen Ancient er jo et map, som vi statistisk set er super dårlige på, og det er et map, som NaVi faktisk aldrig nogensinde har picket før. Det er et map, som folk har picket mod NaVi, og de har ikke tabt Ancient i, så vidt jeg hørte på streamen forleden, 232 dage, så nu er det måske 234 dage.

Men som sagt, Ancient, det er lidt frem og tilbage i starten og de får selvfølgelig en supergod T-side, men vi føler ikke vi giver op, og det er også det, der gør, at vi kommer igen på T-siden. At vi tror på det.

Der er egentlig flere runder, hvor vi føler vi udspiller dem. Det er et meget default baseret Ancient, vi kører på T-siden, og når man udspiller NaVi på den måde, så giver det bare noget ekstra selvtillid i ens eget spil, og hvordan vi spiller som hold. Så det var egentlig grunden til at vi kom tilbage på Ancient.

Mange runder kom ned til de mindste marginaler - både på Ancient og Nuke, og det vidner også om to jævnbyrdige hold.

I sådan nogle kampe her, så er det altid marginalerne, der bestemmer det i sidste ende, og de var med dem i dag. Sådan er det jo, når der er ti supergode spillere inde på serveren, der kan gøre en forskel i små situationer.

Der havde de bare den ekstra procent på Ancient.

Det har været en lang major - lige fra RMR til kvartfinalen i dag. Når du tænker tilbage på hele forløbet, hvilke tanker gør du dig så om præstationen?

Selvom vi selvfølgelig allesammen sidder med en super øv-følelse af at have tabt kampen i dag, så sidder vi også med en positiv følelse af, at vi spiller godt på scenen i så vigtig en kamp foran så mange mennesker. Så på den måde er vi tilfredse.

Det har været en lang turnering. Gruppespillet kunne vi måske have forventet at have været endnu bedre, men at vi alligevel går igennem og slår Vitality 2-1 i en meget presset kamp, det viser også bare, at vi har meget at give af.

Næste turnering for Heroic-mandskabet er IEM Dallas, der begynder allerede om 9 dage.

#1(Med 2 svar)
21. maj 2022 kl. 08:07
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Er usikker på hvad man skal tage med fra sidste kommentar, hvor de klapper sig selv på skulderen for at slå et Vitality hold som ikke just var skarpe til turneringen her.

Fin turnering af Heroic, håber ikke de laver en masse udskiftninger - tror den konstellation de har nu, er det bedste de kan have, og det er vel ikke helt skidt med top 4 til en major..
#2(Med 1 svar)
21. maj 2022 kl. 08:49
Butler
Så skulle de have vundet den kvartfinale for at blive top 4 ;)
#4(Med 0 svar)
21. maj 2022 kl. 14:10
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Forhelvede. :(
#3(Med 0 svar)
21. maj 2022 kl. 10:27
MoX
Rigtig god kamp af Heroic, måske de lige skal gi Nuke lidt mere opmærksomhed på deres næste bootcamp. 😄
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.