HooXi og co. var med til at repræsentere de danske faner ved majoren.

Danskerstemning i Antwerpen

Selvom de to danske hold røg ud i kvartfinalerne, så er der stadig gode chancer for at få en dansk spiller i finalen ved majoren i Antwerpen.

Dust2.dk var en tur rundt ude blandt publikum og mærke stemningen i går, fredag, og selvom NaVi, FaZe, Vitality, G2, samt selvfølgelig de brasilianske fans er godt repræsenteret, så var der alligevel en del Dannebrogsflag at spore rundt omkring i arenaen.

Vi tog en snak med nogle af dem, for at høre hvem de var kommet for at heppe på.

Copenhagen Flames modtog international støtte fra hollandske Bjørn og Oliver fra Storbritanien.

Jeg begyndte at blive en fan af Flames dengang, da de stadig havde refrezh på holdet, 2019 tror jeg det var. Jeg var stadig ny i CS:GO, jeg begyndte først at se CS i 2018, og jeg kunne virkelig godt lide, hvordan de udviklede deres egne spillere og den måde de var på de sociale medier. Lige fra at hoppe i de københavnske kanaler til hvor involveret og åben Vorborg var, udtaler Bjørn.

Interviewet bliver afbrudt kortvarigt, da nicoodoz lander et vanvittigt skud mod ENCE og de to fans udbryder i jubel.

Og det var sådan, jeg blev en Flames fan. Mit hjerte ligger også med MOUZ, så ved sidste major heppede jeg på både MOUZ og Copenhagen Flames.

De to Flames-støtter mødte hinanden gennem MOUZ' officielle Discord-kanal.

Jeg er fra Storbritanien, og jeg har fulgt dem fra omkring samme tidspunkt. Jeg heppede selvfølgelig på dem under majoren i Stockholm, og det var bare et fantastisk run.

Det var så nice at se dem, og det var virkelig hjerteskærende, da de ikke gik videre til slutspillet, da jeg allerede var i Stockholm på det tidspunkt, men da jeg så hørte, at de skulle spille showmatchen, så tænkte jeg, at jeg ville lave et banner til dem. Det endte med, at jeg var den eneste i publikum, der havde et Flames-banner, så jeg fik en spillertrøje af holdet bagefter.

Nu har jeg så kunnet støtte dem her igen, og de har lavet endnu et fantastisk run, det er bare fedt at se, fortæller Oliver.

Her er et par mates, deriblandt buNNy fra CEPTER BITSKINS, i gang med at gøre klar til Heroic mod NaVi.

De havde tidligere på dagen malet flotte Flames-logoer på maven, men nu skulle de skynde sig med at improvisere i pausen mellem de to kampe.

Vennerne var taget til Antwerpen for at støtte spillere fra Copenhagen Flames og Heroic, som de kendte personligt, samt for at mærke stemningen til en major.

Længere nede i arenaen står et par unge gutter i ens spillertrøjer, med navne som "Grønlænderen" og "Lind" på ryggen, men selvom det måske kunne lyde som CS-navne, så er er det en ølklub, uniformerne repræsenterer.

Selvom Fredagsklubben havde håbet på at se Astralis, så var vennerne ved godt mod og var sikre på, de nok skulle få en god oplevelse - specielt med ølpriserne taget i betragtning.

Altså selvfølgelig havde vi håbet på at Astralis gik videre, men der er så mange gode danske spillere, så altså så længe der er danskere på holdene, så er vi godt tilfredse. Lige nu er det klart Flames vi hepper på. De er underdogs, men det kunne være super fedt, hvis de gik videre.

Der er så mange hold med danskere på, at vi nærmest ikke kan undgå, at der er danskere i finalen, så uanset hvad, så bliver det en god major.

Er øllene gode i Belgien?

Ja de er ganske udmærkede, altså de glider ned og de er billigere end til BLAST f.eks.

Her byder vennen ind fra siden.

Jeg henter næste omgang!

Ingen major uden #DanishCorner.
#2(Med 1 svar)
21. maj 2022 kl. 18:02
Daffestah
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Vi hedder #DanishCorner

Og så fedt der er mange danskere hernede
#4(Med 0 svar)
22. maj 2022 kl. 00:04
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Sorry, jeg retter det i morgen :) i er for vilde
#3(Med 0 svar)
21. maj 2022 kl. 18:19
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
😎
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.