Jabbi på scenen i Sportpaleis Antwerpen.

"Om nogle dage kan vi sikkert være stolte af præstationen"

Jabbi nåede at nyde oplevelsen, selvom han godt kunne mærke nerverne i starten af kampen.

Vi fangede en tydeligt skuffet Jabbi efter kvartfinalen, der alligevel godt kunne tage positive ting med fra holdets præstation ved majoren.

Super ærgerlig følelse. Man vil jo gerne have mere, når man først når scenen.

Det kunne have været rigtig fedt at have to kampe deroppe, så man sådan rigtig kan mærke, at nu har man prøvet det, og så bare hurtigt ud og lære af de ting, man gjorde første gang. Det kunne jeg rigtig godt bruge, for der går måske noget tid, før vi får chancen igen. Udover det... ja, det sgu egentlig bare sådan, det altid er at tabe, men om nogle dage kan vi sikkert være stolte af præstationen.

Kunne i også nå at nyde det en smule? I har gået og ventet så længe på at komme ud og spille foran de tusinde tilskuere.

Ja, man tog selvfølgelig sin tid til at kigge ud over skærmen og så, ja det så bare helt vildt ud, så jeg nød det helt sikkert.

Det var en rodet kamp ifølge Jabbi, hvilket normalt passer Copenhagen Flames fint, men der blev den manglende scene-erfaring en faktor for flammerne.

Jeg følte, at vi godt kunne mærke nerverne i starten. Kommunikationen var lidt rodet, og specielt når vi spiller noget CS, hvor der tit er rodede runder, hvor man skal reagere på info og spillet, så bliver det selvfølgelig lidt svært.

Jeg følte, at vores præstation var udemærket, men at det godt kunne være bedre. Man kunne godt mærke, at vi ikke havde den store erfaring i forhold til at spille på en scene med så meget larm.

Var der stor forskel på, hvor meget man kunne høre på scenen og så i studiet?

Jeg føler egentlig ikke, at det var fordi, man ikke kunne høre noget. De der headsets lukkede lyden virkelig godt. Nogle gange kunne man godt høre, hvis de speccede Nico (observeren var i nicoodoz POV, red.), og han skød med AWP'en, så rystede det lidt, men ellers var det ikke noget, man lagde specielt mærke til, medmindre man rigtig prøvede at lytte efter det.

Efter kampen tog Copenhagen Flames en kort debriefing, og der blev gjort en lille status på turneringen som helhed.

Vi snakkede om, at det selvfølgelig har været et udemærket resultat, selvom vi ærgrer os super meget over det nu. Vi går fra at være 2-0, hvilket jo er rigtig fint, til at gå 2-2 og så vinde den afgørende kamp. Det er jo meget oppe i hovedet, det foregår, og det viser, at vi bevæger os i den rigtige retning i forhold til sidste major, så det er selvfølgelig bare positive tegn.

Heroic er sidste danske hold i majoren og spiller netop nu mod NaVi

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.