stavn havde en fantastisk kamp mod Vitality, der sikrede Heroic en plads i slutspillet.

"Vi har måske nogle overraskelser i ærmet"

stavn håber, at Dust2.dk's læsere vil støtte op om det danske hold i kvartfinalen mod NaVi.

Dust2.dk fangede den unge danske superstjerne stavn sent torsdag aften på spillerhotellet, hvor vi spurgte ind til den svære kvartfinale mod NaVi.

Man kunne mærke, at det var en spændt, men glad stavn, der lige var kommet tilbage fra arenaen, hvor Heroic var taget hen for at mærke stemningen og se scenen.

Selvfølgelig er der en masse spændinger i kroppen, en masse nerver, men det er gode nerver. Gode sommerfugle i maven. Det er altid super fedt med tanken om at komme ind og spille foran en masse mennesker, som elsker CS.

Det har vi prøvet et par gange nu, og forhåbentligt kommer vi til at gøre det endnu bedre på scenen i morgen foran en masse mennesker.

B1T er majorens højest ratede spiller indtil videre, og s1mple er verdens bedste spiller, men det er ikke noget, som Heroic har lagt særlig stor vægt på i forberedelserne til opgøret.

Generelt, når vi forbereder os mod hold, tænker vi ikke på en specifik spiller. Vi prøver egentlig bare at se på, hvordan de spiller som hold, og om nogle spillere har nogle tendenser, som man kan prøve at udnytte, siger stavn og fortsætter:

Men ja, som sagt har NaVi haft en super god turnering. Det ligner egentlig, at de har fundet tilbage til deres gamle niveau, som de viste for et par måneder siden, hvor de helt klart var verdens bedste hold. Så de er uden tvivl store favoritter i morgen.

Da vi spørger stavn, om holdet har nogle overraskelser i ærmet til kampen i morgen, griner den unge spiller lidt, inden han svarer.

Vi har måske nogle overraskelser i ærmet, men så skal jeg ikke sige mere.

Hvad mener du, der skal lykkes for jer i morgen, for at I kan slå NaVi?

Hvis vi skal slå NaVi, er det super vigtigt, at vi kommer ind med god selvtillid.

Alle skal turde at lave plays, ikke være bange for at lave fejl og bare gå ind og spille det CS, som vi ved, at vi godt kan spille, og det er, når vi er proaktive, hjælper hinanden, og der er god kommunikation. Så hvis det spiller, så er jeg sikker på, at vi godt kan slå dem.

En anden vigtig faktor for at kunne præstere er at være godt udhvilet og sørge for at disponere sin energi, så man kan bruge den på scenen. Her nævner stavn kampens sene starttidspunkt som en god ting, da alle spillere burde kunne få den søvn, de har brug for, selvom det kan være svært at falde til ro, når man er spændt i kroppen.

Har du en kommentar til Dust2.dk's læsere?

Jeg håber, selvom der er mange inde på Dust2, som ikke altid lige holder med os, at de alligevel vil finde det danske hjerte frem og holde med Heroic.

Heroic spiller mod NaVi klokken 20:00 i dag.

#1(Med 0 svar)
20. maj 2022 kl. 19:44
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hold nu kæft det er irriterende at høre på alt den buhen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.