TeSeS var i højt humør efter en nervepirrende kamp.

"Det var et sindssygt tredje map"

Der skal arbejdes på at lukke kampene, fortæller en lykkelig og lettet TeSeS til Dust2.dk efter 2-1 sejren over Vitality.

Heroic er videre til arenaen og publikummet. Det holdt hårdt, selvom danskerne var foran størstedelen af kampen.

Vi fik kort efter kampen fat i TeSeS, der kunne fortælle om den nervepirrende kamp og at skulle spille i arenaen til en major igen.

Tillykke med sejren. Så er i videre til arenaen. Hvordan føles det at stå der igen?

Det er sindssygt! Vi går fra at spille 3-0 i RMR, stensikkert, og er helt oppe i de lyserøde skyer, hvor vi tror, vi er de bedste i verden.

Så kommer vi her til Legends Stage, hvor vi får en god start mod Liquid. Så taber vi mod Spirit, som vi selv mener, at vi 100% skal vinde over. Det var frem og tilbage mod G2, men vi ender med at vinde den. I går smider vi den mod ENCE.

Det var en op og ned Legends Stage for os, men at komme igennem mod så hårde modstandere, det betyder meget. Det er ligemeget, hvordan vi kommer hen i arenaen, bare vi kommer derhen.

Kampen mod Vitality bar også præg af op og nedture, hvor de to hold tog mange runder i streg. TeSeS sætter nogle ord på hvilke tanker, der går igennem hovedet, når man leder efter de sidste afgørende runder.

Det var et sindssygt tredje map. De spiller godt på andet map, men vi smider det også lidt. Vi føler, vi skal vinde overpass, for det er bare en af vores bedste maps overhovedet, og vi får en masse T-runder, samtidig med at vores CT er en af verdens bedste, føler vi selv.

På tredje map får vi en kæmpe start på CT, og så kommer de lidt tilbage i kampen i slutningen af halvlegen, hvor vi burde have fået nogle flere runder.

Det er ikke første map, det sker. Det er sket i fortiden også, så det er bestemt noget vi skal kigge på og forbedre.

Om den afgørende fase af kampen fortæller TeSeS:

Det er lidt paranoia på T-siden, hvor du bare skal have de der sidste to runder. Man kan ikke få dem, og de holder os godt tilbage. Til sidst finder vi løsningen på nogle individuelle plays. Vi har masser af gode spillere på holdet, så der skal nok komme to runder på et eller andet tidspunkt.

Det har også kørt godt for dig individuelt her til majoren. Synes du også, at du rammer topform lige nu?

Jeg synes bestemt, at jeg rammer et højt niveau individuelt - ikke så meget i dag, men de andre dage.
Især Vertigo og Overpass har været rigtig gode for mig. Jeg føler mig komfortabel på de maps, og jeg ved lige præcis, hvad der fungerer bedst for mig i nærmest alle scenarier.

Jeg har haft meget fokus på mit eget niveau - hvilke detaljer jeg normalt går glip af, når jeg spiller LAN i forhold til online. Online har jeg styr på alting og har overskuddet. Så noget jeg har fokuseret meget på her op til turneringen er at være detaljeorienteret i mit spil, når vi spiller på LAN.

Til slut nævner TeSeS de tre hold, han ser som de største konkurrenter til majoren.

ENCE er sindssygt gode. De kunne have gået 3-0. De rammer toppen lige nu.
FaZe, det er bare et superstjernehold med så mange gode spillere, at det er helt latterligt.
Og så er der NaVi, som bare altid er gode.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.