HObbit afviser alvorlige anklager

En tidligere holdkammerat har anklaget HObbit for forsøg på matchfixing, men det afviser Cloud9-stjernen.

Mandag publicerede Dexerto en artikel, hvori HObbits tidligere holdkammerat anklager den nuværende Cloud9-spiller for at have været involveret i matchfixing tilbage i 2015.

Det afviser stjernen nu.

På Twitter skriver HObbit, at han aldrig har været involveret i matchfixing, og at han stiller sig fuldt ud til rådighed for ESIC's mulige undersøgelse.

Det er landsmanden 5TRYK#R, der anklager HObbit for at have været involveret i matchfixing, da de sammen spillede for holdet PARTY.

Her var de ikke på kontrakt noget sted og havde derfor ingen indkomst.

Spillerne blev derfor, ifølge 5TRYK#R, enige om at tabe pistolrunderne som T i CIS-minoren, hvilket de så selv oddsede på.

Bookmakeren annullerede dog de pågældende odds, hvorfor spillerne aldrig nåede at få noget ud af deres forsøg på at matchfixe, men ifølge 5TRYK#R havde alle fem spillere altså planlagt at gøre det.

Du kan selv læse hele artiklen ved at trykke her, hvor der er link til de tre kampe samt screenshots og optagelser, som 5TRYK#R påstår involverer HObbit.

Ingen af holdets tre andre spillere, keeN, fitch og fANTASTIKA, har bekræftet 5TRYK#R's udlægning.

#1(Med 1 svar)
16. maj 2022 kl. 19:09
Eath
Må man overhovedet oddse på kampe man selv er med i?
#2(Med 0 svar)
16. maj 2022 kl. 19:20
fLix8
Nej.
#3(Med 2 svar)
17. maj 2022 kl. 11:51
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Lyder til at 5TRYK#R, har ondt bagi over H0bbit’s succes. Det er selfølgelig ikke okay, hvis det er tilfældet med match fixing, selvom det sker i alle sports grene stortset.

Men at læse 5TRYK#R’s historie, lyder det som en bitter herre, som er jaloux over andres succes.
#4(Med 1 svar)
17. maj 2022 kl. 19:21
wazorntB
Det er ikke lige det jeg får ud af det.
Hvis jeg havde været på hold med en spiller, som jeg senere fandt ud af havde været involveret i matchfixing, og skyld i at mit hold havde tabt kampe pga det - Ville jeg ikke tøve med, at stille ham til regnskab for det.
#5(Med 0 svar)
18. maj 2022 kl. 11:47
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Så længe det er påstand mod påstand, så holder ord bare ikke, medmindre der forelægger klare skriftlige eller optaget aftaler, hvor der aftales matchfixing.

Udover det er matchfixing selfølgelig ikke okay, og hvis der er tilfældet at man er involveret i det, så er der selfølgelig afregning ved kasse et.

Men at en eller to tilstår, betyder ikke at hele holdet er involveret. Matchfixing kan stadig lykkedes, hvis man ikke er et fuldt hold, og de enkelte egentlig bare thrower.

- Håber sgu ikke at det er sandt, for så er Hobbit sgu bare en klovn. Men indtil videre er man uskyldig, indtil det modsatte er bevist.
#6(Med 0 svar)
18. maj 2022 kl. 18:20
wazorntB
Har du set klippene? 🤔

Nu behøvede Armstrong jo heller ikke at tilstå, før folk var klar over hans doping, efter hans tidligere holdkammerater tilkendegav det. Selv uden hans tilståelse, havde han jo heller ikke sluppet for straf.

Jeg har da heller ikke sagt noget om at hele holdet aftalte det - Som du rigtigt nok selv siger, behøves det jo ikke at være hele holdet, og selvfølglig kan man tabe en kamp, hvis blot en enkelt spiller vælger at throwe.
I dette tilfælde var det så også tabte pistolrunder, som skulle være hvad der var spillet på og tabt bevidst, ikke kampene.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.