cadiaN og Heroic er én sejr fra slutspillet efter dagens sejr over G2.

Overblik: Sådan er stillingen efter anden spilledag

To hold er klar til slutspillet foran publikum i Sportpaleis, mens to mandskaber blev elimineret fra turneringen.

Anden spilledag i PGL Major Antwerps Legends Stage bød på blandede resultater set med danske briller, da Heroic sejrede i overtidsdrama, mens Copenhagen Flames missede slutspillet i første omgang.

Kampprogrammet for tredje spilledag er allerede klar, hvor Copenhagen Flames og Heroic har mulighed for at spille sig i slutspillet med en sejr mod henholdsvis FaZe og ENCE.

Klar til slutspillet

Der var dog specielt et mandskab, der løb med overskrifterne, var på alles læber og fik mediernes opmærksomhed efter dagens resultater.

Russiske Spirit, som i øjeblikket kun er rangeret som verdens nummer 23, spillede sig direkte ind i Sportpaleis efter holdets sejr over Copenhagen Flames.

Det er især 18-årige Patsi, der har taget folk med storm, da den unge russer har præsteret flotte tal gennem hele turneringen indtil videre.

Patsi spillede desuden en vigtig rolle i sejren over de københavnske flammer, da han blandt andet leverede et ace samt spillede en flot kamp på både Ancient og Mirage.

Ikke særligt overraskende var det andet hold, som sikrede sig en plads i slutspillet, NaVi, der besejrede es3tag og resten af NIP-mandskabet uden de største problemer.

Farvel og tak

I den helt anden ende af tabellen stod den også på en masse drama, da Liquid og Bad News Eagles allerede i dag blev elimineret fra turneringen efter nederlag til henholdsvis Vitality og Imperial.

Liquid var i aktion i middags, hvor shox og kompagni blev godt og grundigt kørt over af danskerduoen og resten af Vitality. Det fransk-danske mandskab sørgede for, at Liquid aldrig fik et ben til jorden, da holdet kom i front med intet mindre end 13-2 på opgørets første map.

Her fra var det en smal sag for ZywOo og kompagni, der sendte Nordamerikas sidste håb ud af turneringen uden nogle problemer.

Det var heller ikke nogen stille aften i dag, da Imperial og Bad News Eagles sluttede dagen af med et brag af en kamp, hvor begge hold virkelig gav alt for at holde liv i turneringsdrømmene, men i sidste ende var rutinen og erfaringen nok for FalleN og kompagni.

Opgøret blev afviklet over to uhyre tætte maps, der begge skulle afgøres i de døende runder, hvor Imperial dog endte med at løbe med sejren, hvilket betød at fanfavoritterne fra Kosovo må se resten af turneringen fra sidelinjen.

Sejr og nederlag for Danmark

Copenhagen Flames havde tidligere i dag en oplagt chance for at spille sig i slutspillet til majoren, som de desværre glippede til sidste major i Stockholm.

En sejr over verdens nummer 23 var alt, de skulle bruge for at ende i Sportpaleis foran tusindvis af fans, men Spirit ville det anderledes, da turneringens overraskelse endte med at tage danskerne med storm.

Danskerne kom ellers super fra start med at vinde deres eget map i form af Vertigo, men efterfølgende sad Spirit på alt spillet, da de to resterenede maps med henholdsvis 16-8 og 16-6.

Det ser dog ikke sort ud for HooXis tropper, da han og resten af holdet fortsat har to chancer for at spille sig i slutspillet. I morgen skal de forsøge igen, når karrigan og FaZe venter klokken 12:00.

For turneringens andet danske hold var dagen mere eller mindre end succes, da cadiaN ledte Heroic til sejr mod G2 efter en sand neglebider, der skulle afgøres i overtid.

Det var en kamp, der havde alt og bød på endnu mere sjov efter kampen, da cadiaN sendte en stikpille i G2s retning.

Derudover blev det til en sejr til Snappi og ENCE, danskerduoen fra Vitality samt karrigan og FaZe, da de henholdsvis slog Outsiders, Liquid og Cloud9.

Stilling

 • Spirit - 3-0

 • Natus Vincere - 3-0
  --

 • Danmark Copenhagen Flames - 2-1

 • NIP - 2-1

 • FaZe - 2-1

 • Brasilien FURIA - 2-1

 • ENCE - 2-1

 • Danmark Heroic - 2-1
  --

 • Outsiders - 1-2

 • Cloud9 - 1-2

 • G2 - 1-2

 • BIG - 1-2

 • Vitality - 1-2

 • Brasilien Imperial - 1-2
  --

 • USA Liquid - 0-3

 • Bad News Eagles - 0-3

#1(Med 0 svar)
16. maj 2022 kl. 09:18
WeiZ
Lige vel en syg 2-2 pool der kan komme ud af det her.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.