Patsi var godt spillende for Spirit i mandagens to kampe.

Vanvittig majordebut: To aces på første dag

Russiske Patsi fik en ganske fin majordebut mandag.

Majoren blev skudt i gang mandag, og her fik vi flere nye ansigter i ilden ved den ypperste CS:GO-turnering for første gang.

Foruden danske Farlig og blameF, så er der i alt 39 majordebutanter ved PGL Majoren i Antwerpen.

Mens nogle spillere knækker og falder igennem på den største scene, så er der andre, der får gjort opmærksom på sig selv. En af dem, der kan siges at falde i sidstnævnte kategori er Spirits unge russer Patsi, der fik en ganske fornuftig debut mandag.

Spirit er nemlig 1-1 i score i skrivende stund, efter de først slog Imperial og efterfølgende tabte overtidsdramaet til G2 senere mandag.

Men de gav sig ikke uden kamp, og særligt Patsi var velspillende. Det lykkedes nemlig for den 18-årige russer at lave ikke bare ét men hele to aces på første dag.

Først tog han egenhændigt Imperial-spillerne ned én efter én på B-sitet på Dust2, og i dagens anden kamp mod G2 var det så i forsvaret af A-sitet, at Spirit-spilleren brillerede.

På hele førstedagen blev der lavet seks aces i alt. Tre af dem tog Spirit sig af, mens tre af dem blev lavet imod Imperial. Desuden var også Snappi på pletten, da han acede mod Outsiders.

Se Patsis ace mod Imperial her:

Se Patsis ace mod G2 her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.